Popotovanja štirih zadovoljnih uporabnic z izdelki Slimmium

Ljudje z vsega sveta želijo deliti svoje izkušnje z uporabo Slimmium paketa Adijo, kilogrami!, ki vsebuje vse, kar potrebujemo za hujšanje in ohranjanje zdrave telesne teže.

image

Lucie, Irma, Nikola in Daniela so se odločile, da bodo svoje edinstvene izkušnje delile z drugimi. Vsaka izmed njih je svojo pot hujšanja začela z izdelki Slimmium in je nikoli ne bo pozabila. Berite naprej in izvedite več!

Lucie

Nenehna borba s težo je zmanjšala njeno samozavest: "Svojega telesa nisem marala, bala sem se vsakega pogleda v ogledalo in moja samozavest je bila zakopana meter pod zemljo. Nosila sem vrečasta oblačila, da bi zakrila svojo postavo. Počutila sem se neprivlačno, moralno pa sem bila nenehno na dnu."

image

Toda Lucie je našla način, kako nadzirati svojo telesno težo. "Moje telo je bojkotiralo vsak moj poskus hujšanja - dokler nisem naletela na Slimmium, ki mi je pomagal začeti in vzdrževati hujšanje brez kakršnih koli diet."

"Do zdaj sem izgubila 24* kg! Začenjam ponovno pridobivati samozavest, ki je bila zakopana globoko pod zemljo."

Irma

Irma svojo postavo opisuje kot "hruškasto".

"Včasih sem bila zelo vitka, toda ob pomembnih življenjskih mejnikih - poroki in nosečnosti - sta moja slaba telesna pripravljenost in prekomerna teža postali resnični težavi, s katerima se nisem mogla spopasti. Preprosto se nisem mogla znebiti odvečnih kilogramov!"

image

Na srečo je Irma na Facebooku naletela na oglas Slimmium in krasna spletna stran jo je prepričala, da je poskusila nekaj izdelkov: "Spletna stran je bila videti verodostojna, z veliko izbiro izdelkov po dostopnih cenah."

"Sem veliko bolj srečna, bolj čila in imam več energije kot kdaj koli prej. Veliko bolje spim, nimam želje po hrani pozno v noč in veliko pogosteje se ujamem ob pogledu v ogledalo!"

"Oblačila se mi lepo prilegajo, saj je moj trebuh veliko bolj raven. Tudi moj obraz je postal ožji. Videti sem veliko bolje in počutim se čudovito! Nisem več razdražena in živčna. Tudi ko si občasno privoščim manj zdrav obrok, lahko svojo težo ohranjam pod nadzorom."

Irma je izgubila kar 15* kg in je zdaj popolnoma zadovoljna s sabo in svojim življenjem.

Nikola

Nikola je 22-letna ljubiteljica potovanj. Vendar zaradi narave svojega dela veliko časa preživi pred računalniškim zaslonom. Na nedavnem pohodu v avstrijske gore je od izčrpanosti jokala in vedela je, da mora v svojem življenju nekaj spremeniti ...

image

"Z mamo imava čudovit odnos. Obe sva si po videzu zelo podobni. Obe imava močna stegna in nekaj dodatne maščobe na trebuhu. Obe radi jeva. Jaz lahko jem vse, kar mi postavijo pred nos. Rada imam sladkarije in ocvrto hrano. Dolgo časa sem uživala v svoji najljubši hrani, ne da bi pomislila na posledice."

"S pomočjo Slimmiuma sem izgubila kar 7* kg. Zdaj tehtam približno 53 kg in želim postati še bolj fit, zato bom zagotovo še naprej uporabljala te izdelke."

Daniela

Daniela je zaposlena mati treh čudovitih otrok: "S svojo težo se borim že nekaj let, vse od zadnje nosečnosti. S tremi majhnimi otroki doma nisem imela več časa zase in ko sem imela čas za hrano, sem jedla, kar je bilo na dosegu roke."

image

"Slimmium sem našla na Facebooku ter se odločila, da mu dam priložnost. Izdelke sem začela uporabljati pred nekaj meseci in zelo mi je bilo všeč, kako preprosta je bila njihova uporaba. Všeč so mi bile tudi naravne sestavine."

"Z rezultati sem nadvse zadovoljna, saj sem izgubila do 4* kg na mesec, v 2* mesecih sem izgubila 8* kg, po 3* mesecih pa sem skupaj izgubila 13* kg."

30-dnevni program s 4 izjemnimi izdelki

Želite hitreje doseči cilje hujšanja? Slimmium paket Adijo, kilogrami! se je izkazal za zelo učinkovitega pri tem - in naše stranke te izdelke obožujejo!

  • WaterOut je okusen napitek, ki zagotavlja hitre rezultate. Podpira delovanje jeter in spodbuja limfni sistem, nežno čisti telo, zmanjšuje celulit in pospešuje presnovo. Iz telesa pomaga odstraniti skoraj tretjino* odvečne tekočine.
  • FatBurn je revolucionarni izdelek za kurjenje maščob. Pomaga pokuriti 24*% več maščob! Vsebuje L-karnitin, narejen v Švici.
  • NightBurn je napitek, ki pomaga v boju proti napadom lakote ponoči. Pospešuje presnovo, izboljšuje kurjenje maščob in pomaga izboljšati spanec!
  • Kapsule AdipoBurn pomagajo kuriti trdovratno trebušno maščobo in aktivirajo rjavo maščobno tkivo. Dokazani rezultati: pomaga zmanjšati obseg pasu za do 7,5* cm in obseg bokov za do 6* cm.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

Morda bi vas zanimalo