Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
.
Zajtrk:
Popijte 2 dl vode na tešče. Pripravite si smoothie iz naslednjih sestavin:
Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in popijte. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Kosilo:
Pred kosilom popijte 2 dl vode.
Sestavine:
Sestavine za pesto:
Vse sestavine za pesto zmešajte v električnem mešalniku. Oljčno olje in vodo dodajajte v zmes počasi in primerno razredčite. Fileje položite na folijo (koža naj bo spodaj), nato jih namažite s pestom. V folijo zavite fileje pecite v pečici 15-20 min pri 220˚C.
Medtem, ko pečete losose, si pripravite prilogo s kvinojo za katero potrebujete:
Popražite zelenjavo v ponvi, da se omehča, dodajte kvinojo in vodo ter zavrite. Kuhajte na zmernem ognju 10-12 min, da voda izpari, kvinoja pa postane mehka. Postrezite toplo s svežim limoninim sokom, solite po okusu.
Večerja:
Popijte 2 dl vode pred jedjo.
Pripravite si večerni napitek iz sestavin:
Kumare olupite in jim odstranite semena. Vse sestavine razen kopra zmešajte v električnem mešalniku. Koper dodajte v zmes na koncu, začinite s črnim poprom in solite po okusu s Keltsko ali Himalajsko soljo. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Zajtrk
Sestavine:
Popijte 2 dl vode na tešče. Mango olupite in narežite na kose. Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in okrasite z limetino lupinico in črnim poprom. Če je zmes pregosta, jo razredčite z vodo. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Kosilo
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Piščanca, baziliko, limonin sok in oljčno olje marinirajte2 uri v hladilniku. Če vam primanjkuje časa, pa vsaj 10 min. Meso pecite 50-60 min v pečici pri 220˚C. Kocke repe in česen pokuhajte do mehkega. Pretlačite kuhano repo v pire, dodajte oljčno olje in solite po okusu. Postrezite toplo.
Večerja
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo.Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku. Pred zaužitjem pokapljajte z oljčnim oljem in poprajte s črnim poprom. Če želite bolj pikanten okus, dodajte čili v prahu. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Zajtrk
Sestavine:
Popijte 2 dl vode na tešče. Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in po potrebi dodajte vodo, če je zmes pregosta. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Kosilo
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Skuhajte blitvo, vodo od kuhe ne zavrzite. Na manjše kose narežite piščančje prsi, popražite jih na srednjem ognju, dodajte čebulne kolutke, nasekljane gobe, četrt skodelice blitvine vode in kuhajte na zmernem ognju 20-30 min, občasno premešajte. Postrezite toplo z blitvo in okrasite s češnjami.
Večerja
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo.Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku, solite po okusu in zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Zajtrk
Sestavine:
Popijte 2 dl vode na tešče. Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku.Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Kosilo
Sestavine:
marinada:
Na tanke rezine narežemo čebulo, dodamo kis, kokosov nektar in sol ter mariniramo 24 ur. Če ne utegnete, zadostuje tudi ena ura.
mangova salsa:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Odstranite kožo ribi in jo narežite na centimetrske rezine, nato pa vsak kos pomočite v kokosovo mleko in v kokos-curryjevo mešanico. V ponev vlijte oljčno olje in popecite kose ribe, da zlato porumenijo, riba pa postane mehka. Lahko pa pečete v pečici pri 200'C 10-15 min.
Mangovo salso pripravite tako, da zmiksate mango, koriander, ingver, limetin sok in lupinico limete. Predno postrežete, razgrnite ribo na 4 velike liste zelene solate, dodajte veliko mangove salse, po vrhu še rdečo marinirano čebulo. Če ste ljubitelj ostrega okusa, dodajte čili in vse zavijte v tacos.
Večerja
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Segrejte kokosovo olje na zmernem ognju, narežite por in popražite 3-4min, dodajte korenje in dušite še 3-4min. Zalijte z bistro juho, da prekrije zelenjavo, pokrijte in dušite na zmernem ognju naslednjih 15min. Ko se sestavine malo ohladijo, jih zmiksajte, dodajte še 1žlico kokosovega olja v zmes, pogrejte in postrezite toplo. Poleti lahko ohladite in uživate hladno. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Zajtrk
Sestavine:
Popijte 2 dl vode na tešče. Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in zraven popijte 1 kapsulo Acai detoxan.
Kosilo
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Marinirajte file z vsemi sestavinami 2 uri v hladilniku. Če vam primanjkuje časa, pa vsaj 10 min. Pecite v pečici.
priloga:
Vse sestavine zamešajte v skledo in takoj postrezite k mesu. Če ne porabite vsega, hranite v hladilniku dobro zaprto in porabite v dveh dneh.
Večerja
Sestavine:
Popijte 2 dl vode pred jedjo. Vse sestavine zmešajte v električnem mešalniku in počasi prilivajte vodo, če je zmes pregosta. Zraven vzemite 1 kapsulo bio Maqui Ultimax.
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo