5 malih skrivnosti velikih obrazov

Iz Hollywooda venomer prihajajo novi trendi v vzdrževanju mladostnega videza, zdravja in vitkega telesa. Čemu sploh še verjeti? Težko je vedeti kaj je dobro in zdravo ob poplavi umetnih las, obdelanih fotografij, umetno porjavelih teles in izumetničenih nasmehov. Zato smo izluščili pet malih skrivnosti petih talentiranih lepotic, ki so z javnostjo podelile realne nasvete, ki jih lahko vsaka posameznica sprejme v svojo dnevno rutino.  

image

Jennifer Lawrence obožuje hrano

Jennifer Lawrence je znana predvsem zaradi svojega talenta, lepote in ljubezni do hrane. S svojimi izjavami in ljubko »prismuknjenim« značajem predstavlja pravo svežino v svetu zvezd. Med drugim je prav ona izjavila, da ne bi nikoli in za nobeno ceno hirala do kosti. Pravi, da je prvi in najpomembnejši korak do zdravega telesa pozitiven odnos do hrane. V njej uživa, toda z zmernostjo.

Jennifer Hudson – "ne" omejitvam

Jennifer Hudson je izgubila precej kilogramov in jih tudi ohranila, zato ji gre zaupati, ko govorimo o zdravem telesu. Ko je leta 2010 postala obraz za Weight Watchers in inspiracija mnogih žensk po svetu je izjavila “Gre za spremembo življenjskega sloga in ne dieto.”

“Kadar se mi jé nekaj slanega in hrustljavega posežem po slanih mandljih … So nekaj drugačnega, kar zadovolji mojo potrebo po prigrizku.« Torej: Sprejmimo zdrave navade in ne omejitve. Lažje se jih bomo dolgoročno držali.

Cameron Diaz – diva probiotikov

Če mislite, da so probiotiki zgolj v jogurtu, je čas, da se razsvetlite. ;)

Cameron Diaz v svojem »manifestu zdravja« The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love your Amazing Body, stavi na probiotike.

Eva Mendez stavi na zeleno

Prehod na »zeleno« prehrano je lahko težak. Morda vas bodo besede Eve Mendez navdihnile: »Mesa ne jem že približno 6 let, ker se ne strinjam z mesno industrijo. Meni takšna prehrana ustreza in ko sem črtala meso iz svojega jedilnika sem se nemudoma počutila boljše. In še nekaj, po letu dni je moja koža zablestela.«

Gwyneth Paltrow kupuje zdravo

Gwynethin nasvet je povsem praktičen “Kuhinjo napolnite s svežimi živili, da boste vedno navdahnjeni kuhati zdravo. Sama v hladilniku vedno držim sveže začimbe z vrta zavite v vlažno kuhinjsko krpo

image

Vir slike: www.goop.com

Nikoli ni prepozno zakorakati v bolj zdravo življenje, izboljšati svoje počutje in videz. Ste pripravljene? 

Izbrani izdelki za vas