5 največjih zmot o celulitu!

Imate celulit? Niste edini: to »kozmetično« nepravilnost ima skoraj 90% žensk, ne glede na postavo in fizično pripravljenost. Imajo ga tudi vrhunske manekenske Victoria's Secret. Celulit preprosto ne izbira! In čeprav gre spremljevalca skoraj vsake ženske, obstaja o njem cel kup zmot, vse od tega, kaj ga povzroča, kako se ga znebiti in ali ga imajo tudi moški. Zato, preden se odpravite v kozmetični salon, kjer vam obljubljajo njegovo 100% odstranitev in zmečete na stotine evrov, preberite pravo resnico o celulitu. In kako se ga resnično znebiti!

image

Zbrali smo 5 največjih zmot o celulitu, za katere smo prepričani, da vam bodo dale idejo (ali več), kako se ga znebiti.

1# Celulit imajo samo ženske – NI RES!

Saj poznate tisti vic: da imajo samo ženske celulit, moški pa ne. To ni res! Imajo ga tudi moški, vendar pa se z njim sploh ne ukvarjajo oziroma ga ne opazijo. Moška telesa so prekrita s celulitom na zadnjici, pogosto tudi na trebuhu. Po nekaterih ocenah ga ima kar 10% moških. Ga ima tudi vaš partner?

2# Celulit z leti izgine – NI RES!

Povsem nasprotno, saj celulit z leti postane še večja in še bolj trdovratna težava. Žensko telo s tem, ko se stara, producira vse manj estrogena, torej tisti hormon, ki med drugim skrbi tudi, da je pretok krvi kar se da nemoten. Manj estrogena pomeni slabšo cirkulacijo, kar seboj prinese tudi oslabljeno proizvodnjo kolagena in še več celulita. Zato vam svetujemo, da se na uspešen boj s celulitom začnete čim prej pripravljati.

3# Suhice ga nimajo! – NI RES!

Če mislite, da ga suhice nimajo, se še kako motite. Že res, da se na tistih ženskah, ki imajo prekomerno telesno težo, celulit hitreje opazi – saj imajo tudi več maščevja pod kožo, a celulit ne izbira glede na težo. Imajo ga ženske vseh postav in starosti. Tudi angelčki Victoria's Secret!

4# Če shujšamo, izgubimo celulit – NI RES!

Sama izguba kilogramov vas ne bo pripeljala do želenega cilja. Da bi dejansko izgubili celulit, morate izgubiti maščobo. Zato je vsak vaš poskus, ki ni povezan s topljenjem maščob, obsojen na neuspeh.

5# Celulit povzročajo toksini v vašem telesu – NI RES!

To je deloma res, vendar pa celulit nastaja pod maščobnimi oblogami in prebija nivoje, ki so bogati s kolagenom. Celulit lahko nastane zaradi porušenega hormonskega ravnovesja, pomanjkanja fizične aktivnosti, prevelike maščobne obloge in slabe cirkulacije. Prava rešitev je zato zmanjšanje maščobnih oblog, ki bodo dobesedno prebile plast celulita in končno sprostile pretok krvi, vaše noge pa osvobodilo celulita.

Za prave rezultate vam priporočamo Slimmium BootBurn INTENSIVE, ki klinično dokazano izboljša čvrstost telesa in pospeši izgubo kilogramov tudi brez aktivne vadbe. BootBurn INTENSIVE je napitek, ki s svojo učinkovito mešanico iz ingverja, vitamina B3 in semen kole, spodbuja porabo maščobe, izboljša razmerje med maščobo in mišicami ter – pozor – deluje tudi, ko niste fizično aktivni.

Če so zaprli vaš najljubši fitnes ali pa imate z vadbo, ki ste jo obiskovali, poletni premor, ali pa enostavno niste športni tip – je to prava rešitev za vas!

BootBurn INTENSIVE vas ne bo pustil na cedilu, temveč bo stopil celulit in vam prihranil na stotine evrov. Samo do nedelje, 23. julija, do 23:59 izkoristite ekskluzivno akcijo 3x škatlice BootBurn INTENSIVE kar -50%!

Ugodno in učinkovito!