5 presenetljivih razlogov za pegasti badelj

Pegasti badelj je sestavina, ki vas bo presenetila. Znana je predvsem po svojih pozitivnih učinkih na jetra, obstaja pa še nekaj učinkov, ki vas bodo prepričali v uživanje pegastega badlja še danes.

image

1. Spodbuja kurjenje maščobe

Mnogi strokovnjaki priporočajo pegasti badelj ljudem, ki se trudijo izgubiti odvečne kilograme. Spodbudi namreč metabolizemin zaustavi apetit, poveča pasivno kurjenje maščobe in zatre željo po prigrizkih med obroki.

2. Nadzoruje diabetes

Pegasti badelj ima tudi pozitivne učinke na uravnavanje nivoja krvnega sladkorja. Zniža namreč prekomerno nastajanje inzulina v krvi. Pegasti badelj tudi pomaga ljudem z večjim tveganjem za to boleznijo in učinkovito pomaga pri preprečevanju razvoja bolezni.

3. Zmanjša prebavne težave

Če trpite za zaprtostjo, napihnjenostjo, krči ali napenjanjem, si pomagajte s pegastim badljem. Izboljša namreč delovanje vašega prebavnega trakta, zmanjša vnetje in zagotovi pravilno absorpcijo hranil.

4. Izboljša možgansko aktivnost

Pegasti badelj se uporablja tudi za zdravljenje različnih posledic staranja, vključno s kognitivnim upadom. Ima namreč pozitivni učinek na osrednji živčni sistem in izboljša odpornost na oksidativni stres. Oksidativni stres je posledica neravnovesja prostih radikalov in antioksidantov ter lahko prispeva k Alzheimerjevi bolezni.

Študije so tudi pokazale, da pegasti badelj pomaga pri učenju in pomnenju.

5. Zaščiti vaša jetra

Študije so pokazale izboljšanje delovanja jeter pri ljudeh z zamaščenimi in poškodovanimi jetri, ki so uživali pegasti badelj. Pegasti badelj vsebuje namreč antioksidant silimarin, ki naj bi preprečeval poškodbe jeter. Ta antioksidant namreč pomaga pri čiščenju limfnega sistema in se bori proti zastrupitvi jeter.

Pegasti badelj pomaga pospešiti proces celjenja v jetrih, s čimer odpravi veliko škodo zaradi čezmernega pitja ali drugih škodljivih pojavov na jetrih, vključno z cirozo.

Katerega sploh izbrati?

Hepafar forte vsebuje revolucionarno patentirano kombinacijo pegastega badlja in fosfolipidov za maksimalen učinek – razstrupi, obnovi in zaščiti vaša jetra. V kombinaciji z okusnim napitkom WaterOut še pospeši rezultate, navedene zgoraj: zmanjša napihnjenost in spodbudi kurjenje maščobe. Ta mogočni duo je prepričal če tisoče uporabnikov. Paket bo v 30-ih dneh aktiviral naravne čistilne procese jeter in limfatičnega sistema, da deluje, pa boste opazili že v 10-ih dneh. Nato se bo rezultat postopoma povečeval.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka