7 nasvetov za nego kože - 3.del

Pred vami je 3. del nasvetov za nego kože. Izbrani nasveti vam bodo pomagali, da bo vaša koža postala zdrava in sijoča. Sledite jim in opazili boste vidne spremembe. 

image

1. Znebite se stresa

Stres ima lahko na koži škodljive učinke. Dolgoročni stres lahko povzroča nastanek kortizola v telesu, kar vodi v prehitro staranje kože. Ravno tako lahko stres povzroči kožne izpuščanje. Vzemite si čas za meditacijo in poskrbite, da bo stres nekje daleč za vami. Tako bo vaša koža izgledala vrhunsko.

2. Telovadba

Telovadba spodbuja krvni obtok, ta pa poskrbi za obnovo celic in čudovit izgled vaše kože. S telovadbo in potenjem boste izločili toksine iz telesa in se počutili odlično! Kaj še čakate?

3. Skrb za kožo od znotraj navzven

Da bi si zagotovili čvrsto, hidrirano, sijočo kožo brez gubic, vam predlagamo kolagenska dopolnila. UNDO Collagen Drink vsebuje patentiran in znanstveno potrjen morski kolagen tipa I - Naticol®, ki vsebuje vitamin C in ekstrakt borovnic z izjemnim antioksidativnim delovanjem.

4. Očistite čopiče za ličila

Ko si zjutraj nanesemo ličila, nas večina čopiče postavi nazaj v torbico z ličili in na njih pozabimo, dokler niso že povsem umazani. Verjetno si nobena ne želi po obrazu mazati bakterij in umazanije, kajne? Ravno zato si vzemite čas in čopiče temeljito očistite. Ne bo vam vzelo veliko časa, naredili si boste pa veliko uslugo.  

5. Čist vzglavnik 

Tako kot čopiči za ličila, je tudi vaš vzglavnik poln umazanije. Pogosto zamenjate prevleko za vzglavnik in s tem poskrbite, da ne spite na tovarni bakterij. Dokler prevleke ne operete, lahko vzglavnik tudi obrnete in tako še malo dlje spite na čisti posteljnini.

6. Naredite piling

Vsake toliko časa je potrebno očistiti odmrlo kožo iz obraza. Ne glede na to, za katero vrsto pilinga se odločite poskrbite, da bo le-ta reden del vaše nege obraza. Vendar pazite, da pilinga ne izvajate preveč pogosto. Vsakodnevni piling namreč odstrani zaščitni sloj na vaši koži in je lahko tako bolj škodljiv, kot koristen. Dvakrat na teden je povsem dovolj, še posebej, če uporabljate močnejše izdelke. 

7. Ne pozabite na vrat

Pri negi kože ne smemo pozabiti na vrat. Tudi na predelu vratu je potrebno kožo očistiti in navlažiti, saj ravno na tem predelu koža zelo hitro izgubi svojo elastičnost

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-50%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 53,98 €
Ogled izdelka