7 tipov ljudi, ki jih na dieti sovra … ne rabimo!

Saj veste, tistih 7 tipov, ki nam gredo še kako na živce, ko se zares trudimo in odločimo narediti nekaj zase in končno zgubiti tistih nekaj odvečnih kilogramov.

image

1. TIP: Ljudje, ki se bašejo z vsem kar jim pride pod roke in so še vedno vitki. To pač ni fer!

2. TIP: Ljudje, ki ne potrebujejo posebnega razloga, da v službo venomer nosijo prigrizke, ki se jim nikakor ne moremo upreti. Prosim, dovolj je bilo!

3. TIP: Ljudje, ki radi delijo … vse. Saj veste, ko vam porinejo vrečko čipsa pred nos in z nasmeškom angelčka dodajo: »Vzemi si kar celo pest!« Khm… Hvala, ampak ne hvala!

4. TIP: Ljudje, ki ne mislijo niti v najdaljši prihodnosti delati na sebi, niti malo, niti za 1 cm obsega… nič jih ne gane pri brezbrižnem prehranjevanju. Zakaj se ne obremenjujejo vsaj malo, včasih?!

5. TIP: Pametnjakoviči, ki jih ni nihče vprašal za mnenje, a glej ga zlomka vedno so prvi v vrsti, ko gre za pametovanje o hujšanju in zdravem načinu življenja, čeprav o tem nimajo niti najmanjšega pojma. Stop, prosim!

6. TIP: Ljudje, ki živijo zdravo 24/7. Resno, so aktivni, jedo zdravo in nič jih ne more spraviti s poti. Od kod so se vzeli? Upamo, da nikoli ne zavzamejo sveta!

7. TIP: Prijatelji, ki jim je malo mar za vaš vložen trud v dieto in napredek v fitnesu. Vse, kar si želijo je popiti z vami eno pivo ali dve. :)

Zakaj priporočamo celoviti program 10 DAYS Fast Slim?

  • Ker zagotavlja rezultate v 10-ih dneh in daje motivacijo za zdravo in uravnoteženo prehranjevanje tudi po programu.
  • Ker so priloženi jedilnik, knjižico z nasveti in vadbeni načrt napisali nutricisti. 
  • Ker vsebuje 3 povsem naravna prehranska dopolnila.
  • Ker nas program "nauči" zdravega načina življenja.