ABC razstrupljanja

Prekomeren stres, onesnaženo okolje, agresivna čistila in kozmetični izdelki, neustrezna prehrana, slabe življenjske navade, premalo gibanja in še mnogo drugega zastrupljajo naše telo. Vse to se kaže v pomanjkanju energije, slabem počutju, razdražljivosti, lahko pa tudi vodi do hudih zdravstvenih težav.

Idealno bi torej bilo, da popolnoma spremenimo življenjski stil: zamenjamo okolje, prehrano, način življenja in odpravimo vse slabe navade … To je seveda skoraj nemogoče.

image

Prvi korak, ki pa ga lahko naredimo, sta pravilna prehrana in redno gibanje. Vendar to vedno ni dovolj. Dober začetek je, da vsaj dvakrat letno poskrbimo za ustrezno razstrupljanje telesa ali detox.

Sensilabova rešitev

Svoje telo lahko razstrupimo s posebnim 3-stopenjskim programom, ki traja le 10 dni.

V času 10-dnevnega detoxa za razstrupljanje jeter dnevno zaužijemo 2 kapsuli Liver Antiox. Kapsule Liver Antiox vsebujejo naravne izvlečke pegastega badlja, artičoke in črnega popra.

Ko se jetra čistijo, se vsi strupi izločajo iz telesa prek prebavnega trakta, zato je zelo pomembno, da imamo redno in urejeno prebavo. Pri tem nam pomagata naravni prehranski dopolnili Digestive Care, ki uravnava izločanje prebavnih sokov in delovanje zgornjega dela prebavil, in Colon Protect, ki uravna pravilno delovanje spodnjih prebavil.

image

Izdelek Digestive Care je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo ekstrakta regrata, brestovolistnega oslada, svišča, navadnega repika in cejlonskega cimetovca. Kombinacija učinkovin uravnava delovanje zgornjega dela prebavil in tako poskrbi za boljše rezultate detoxa.

Naravna izvlečka regrata in svišča spodbujata izločanje prebavnih sokov, uravnavata apetit in spodbujata gibanje zgornjega dela prebavil. Izvlečki brestovolistnega oslada, navadnega repika in cejlonskega cimetovca pa ščitijo sluznico in preprečujejo vnovično absorpcijo izločenih strupov. Izdelek Digestive Care podpira delovanje prebavnega trakta in pomaga odpravljati nelagodje v prebavilih.

Izdelek Colon Protect vsebuje ekstrakt semen trpotca, ki je bogat vir vodotopnih vlaknin in sluzi. Naravni izvlečki janeža, navadnega komarčka in sladkega korena pa pomirjajo prebavni trakt in preprečujejo prebavne težave.

Colon Protect tako podpira prebavo in vzdržuje ravnotežje in udobje prebavnega trakta. Dnevno zaužijte 2 kapsuli Colon Protect pred spanjem.

image

Izbrani izdelki za vas