V 2 mesecih je kuharska mojstrica Alma Rekić izgubila več kilogramov. Kaj je njen skrivni recept?

Karizmatično Almo Rekić smo spoznali kot najstrožjo žirantko v kuharskem šovu MasterChef. Čeprav ni bilo videti, da bi jo mučili kilogrami, se je že dlje časa počutila napihnjena. Že po 1 mesecu uporabe napitka WaterOut z XXL močjo je izgubila 4 kilograme, napihnjenost pa je izginila še prej.

 

image

Vrhunska slaščičarka, nekdanja vodja številnih odličnih kuhinj, mednarodna sodnica za kulinariko in še bi lahko naštevali se že 17 let z vso strastjo posveča kulinariki. Kdo bi si mislil, da tako vrhunska kuharica za svojo prehrano ne skrbi tako vrhunsko! Zaradi neredne in nezdrave prehrane, pozabljanja piti dovolj tekočine in stresa so se ji začeli kopičiti kilogrami.

Ko je prišla domov, je pojedla nekaj na hitro

Alma ni bila nikoli ljubiteljica zelenjave, hitro pa jo premami mastna hrana. In ko smo na tesnem s časom, nas skušnjava pogosto premaga. »Težave z odvečno težo so se pojavile zaradi pomanjkanja časa. Ne glede na to, da delam celo življenje s hrano, med delom nimam časa za normalne obroke. In ko pridem zvečer domov, imam enako težavo kot večina drugih kuharjev: jemo nekaj na "hitro", kot so pašteta, salama in podobno.«

Obremenjevala jo je stalna utrujenost

Kot ugotavlja Alma, jo je bolj kot odvečni kilogrami obremenjevala utrujenost. Navzven sicer to ne bi opazili, saj Alma počne 1000 in 1 stvar, se je pa morala ves čas boriti s pomanjkanjem energije. Druga težava pa je bila napihnjenost, zaradi katere ni čutila potrebe po pitju tekočine.

image

»V preteklosti sem hujšala predvsem z odrekanjem hrani«

Manj jej, je bil shujševalni slogan, ki se ga je držala tudi Alma. Vendar se je tudi pri njej pokazal kot dolgoročno neučinkovit. »Hujšala sem z odrekanjem hrani, a sem se zaradi narave dela zopet vrnila nazaj k enakim navadam. Tako da je bilo vse skupaj žal zopet enako.«

»Ko sem si prvič pripravila napitek WaterOut, sem ves liter spila v 15 minutah!«

Ko je Alma zasledila Sensilabovo shujševalno linijo izdelkov Slimmium, sta jo najbolj pritegnila napitka WaterOut XXL in Boot Burn Active XXL. Bila sta natanko to, kar je iskala.

WaterOut XXL je okusen malinov napitek, ki nas spodbudi k pitju več tekočine, obenem pa pospeši odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa. S pomočjo naravnih učinkovin klinično dokazano za 27 % poveča izločanje odvečne vode iz telesa in za 60 % zmanjša zabuhlost.

Boot Burn Active XXL pa je fat burner z naravnim okusom manga, ki dviguje raven energije in za 16 % poveča kurjenje maščob, še posebno med vadbo. Tako ima tudi kratkotrajna vadba učinek daljšega treninga. Obenem pa telo spodbuja k večji porabi kalorij tudi med mirovanjem.

 »Po 14 dnevih sem bila srečna, da končno pijem vodo in da se je napihnjenost izjemno zmanjšala«

Kot je opazila vrhunska kulinarična mojstrica, je imela kmalu več energije, obenem pa se je tudi napihnjenost izjemno zmanjšala. Najbolj pa je bila vesela, da je z WaterOutom našla spodbudo za reden vnos tekočine, kar se je, kot opaža, poznalo tudi v lepšem tonusu kože.

»Ko sem prvič poskusila WaterOut, mi je bil najprej všeč okus. Nato sem v 15 minutah spila ves liter napitka, kar mi prej nikoli ni uspelo

Po dveh mesecih je izgubila več kilogramov

Alma se ni takoj tehtala, ampak šele po enem mesecu. Takrat je presenečeno ugotovila, da tehtnica kaže 4 kilograme manj. Ker je bila manj napihnjena, je imela tudi več energije in se je lažje držala bolj zdrave prehrane in redne vadbe. Po dveh mesecih je tako s pomočjo napitkov WaterOut in BootBurn Active, ki delujeta z XXL močjo, izgubila že 7 kilogramov.

Kot opaža »masteršefica«, ji je WaterOut pomagal ublažiti tudi željo po večernih malicah, saj »me je njegov okus pomiril«.