Alya: »Največja razlika je v koži na čelu, ki je zdaj dosti bolj gladka!«

Karizmatična pevka Alya je na slovenski glasbeni sceni dejavna že 18 let in povsem v svojem slogu je tudi trenutno polno zaposlena: čas posveča novim projektom, nastopa na koncertih in se pripravlja na izdajo novega albuma. Čeprav se ne obremenjuje s staranjem, ve, da je treba skrbeti za kožo, preden se pojavijo vidne gube. Zato se je odločila za UNDO kremo.

image

“Pri staranju me zaenkrat ne moti še nič! Ko se bo staranje začelo odražati na mojem obrazu, pa me bodo verjetno motile predvsem gubice okoli oči in na predelu čela," sproščeno pove Alya.

Največja težava: Premalo dobrega spanca in preveč dela

“Zdi se mi, da na mojo kožo in njeno staranje vplivata predvsem dve stvari: to sta premalo dobrega spanca in preveč dela, ki je poleg tega zelo pogosto stresno.” Ker se zaradi narave svojega dela Alya težko izogne tem težavam, se trudi, da svojo kožo redno neguje s kakovostnimi izdelki.

»Z UNDO kremo je moja koža bolj voljna in mehka«

Izdelke UNDO je Alyi prvič predstavila prijateljica, ki je zelo pohvalila kremo UNDO in jo toplo priporočila. »Res sem zelo radovedna in rada preizkušam nove stvari. Zato sem se odločila, da dam kremi priložnost in jo preizkusim.« Nad delovanjem kreme je bila tudi sama prijetno presenečena: »Krema naredi na koži zelo mehak filter, kot nekakšen občutek mehkobe in voljnosti, kar se mi izredno dopade. Velik plus je tudi to, da se koža po nanosu kreme ne sveti.«

»UNDO krema mi tako ustreza, da je zdaj del mojega novega jutranjega in večernega rituala«

Alya negi kože že od nekdaj posvečala veliko pozornosti. »Obraz sem vedno skrbno očistila in odvisno od potreb moje kože nanašala vlažilne in hranilne kreme. Zdaj uporabljam UNDO kremo, saj je izvrstna in moji koži odlično ustreza


Jutranje ali večerne nege kože nikoli ne izpusti. »Zjutraj si obraz najprej osvežim z vodo in na očiščeno kožo nanesem UNDO kremo. Šele nato nanesem puder in druga ličila. Ko se zvečer vrnem domov, vsa ličila skrbno odstranim in kožo očistim s tonikom. V naslednjem koraku na obraz nanesem UNDO kremo, okoli oči pa mastno kremo.«

»Moje čelo je znova gladko«

Prve učinke kreme je Alya zaznala po treh tednih. »Opazila sem, da je moja koža postala bolj prožna. Največja razlika je bila opazna na čelu, ki je zdaj veliko bolj gladko.« UNDO krema namreč preprečuje razgradnjo kolagena in spodbuja tvorjenje novega. Poleg tega kožo tudi globinsko navlaži ter ji povrne čvrstost in elastičnost. Raziskava je pokazala, da UNDO krema po 4 tednih uporabe zmanjša globino gub za 25 % in za 40 % poveča navlaženost kože.

»Seveda ti lep videz vedno vlije veliko samozavesti«

»Seveda ti lep videz vedno vlije veliko samozavesti. Prav tako, kot je treba skrbeti za zunanjo lepoto, pa je treba negovati tudi notranjo. Samo skupaj dajeta odličen rezultat, saj gresta z roko v roki,« meni Alya, ki pri svojih 35 letih deluje kot najstnica, počuti pa se tudi tako.

Izbrani izdelki za vas