7 aminokislin, zaradi katerih ne boste zboleli

Čutite, da se vas loteva prehlad? Ne mine niti en mesec, da ne bi zboleli? Prebolevate prehlad predolgo? Če imate podobne težave in vas vsaka sprememba vremena položi v posteljo, spoznajte 7 aminokislin, ki bodo okrepili vašo oslabljeno odpornost. 

image

Smrkanje, robčki in kašelj so preteklost! Spoznajte, kako boste učinkovito okrepili svoj imunski sistem. Morda vas bo presenetilo: trik NI v vitaminih. 

Vitamini, vitamini in še enkrat vitamini! To nam svetujejo vsi, ko pride čas prehladov in sezonskih obolenj.  No, manj znano pa je, da so vitamini le posredno zaslužni za to, da nas bolezen položi v posteljo.

Kdo so pravi krivci?

Pravi krivci, da nas bolezen poleže v posteljo ali pa napade nadležen prehlad, so aminokisline! Ne le katerekoli – obstaja jih več kot 40, temveč prav določenih 7. Te so nujno pomembne, da imate močan imunski sistem. Oziroma če rečemo po domače: iz njih nastajajo vojščaki imunskega sistema, ki se borijo proti bacilom. Brez njih bo imunski odziv preslaboten in neučinkovit, vi pa boste zboleli.

Aminokisline lahko dobimo iz določene hrane, na primer v mesu se pojavljajo kot del beljakovin, vendar pa ne nudijo zadostne količine, ki bi nas dejansko obvarovala pred prehladi in drugimi obolenji. To pa tudi pomeni, da jih vegetarijanci ne morejo zaužiti dovolj za pravo obrambo pred prehladom.

Da vam ne bo treba iskati pravo hrano in pravo vsebnost teh aminokislin, smo 7 najpomembnejših aminokislin za močan imunski sistem vnesli v pomarančni napitek ImunoStar Strong. Uporaba napitka je res preprosta (in učinkovita!): 1 vrečko raztopite v 2 dl vode ali soka. Najbolje kar zjutraj.

Vegetarijanci, tu je rešitev za vas!

Če ste vegetarijanec, imamo še eno dobro novico: aminokisline, ki so v ImunoStar Strong so rastlinskega izvora, zato si lahko imunski sistem jačajo tudi vegetarijanci.

»Prej sem staknila vsak prehlad, vsako virozo!«

Da je napitek izredno učinkovit, so potrdile številne stranke, med njimi tudi Jasna Švagan, ki pravi: »Odkar uporabljam ImunoStar Rapid se je moj imunski sistem zelo izboljšal. Prej sem imela veliko težav z zdravjem in sem staknila vsak prehlad, vsako virozo.«

»Največkrat sem bila prehlajena v času menjave letnih časov, ko me je prehlad najraje napadel v predelu grla, se nato preselil na pljuča ali pozneje na sinuse,« nam je povedala Jasna, ki zdaj, ko začuti, da jo bo napadel prehlad, ga takoj prežene z napitkom ImunoStar Strong.

Čudeže dela kombinacija aminokislin, 13 vitaminov in 4 mineralov ter koncetrat limoninega soka, ki imajo visoko absorcijo. Prav vsaka od teh 25 sestavin je skrbno izbrana, z namenom, da takoj okrepi oslabljen imunski sistem.

Deluje takoj!

Pa deluje? Jasna pravi, da deluje takoj! »V soboto se me je nekaj lotilo, v ponedeljek pa sem že tekala po gozdu in nabirala gobe. Resnično deluje in ga zelo priporočam vsem, ki bi se radi izognili smrkanju, kihanju in drugim zoprnim nadlogam jesenskega in zimskega časa