Ana Klašnja: Kaj se mi je zgodilo po 1 tednu uporabe WaterOut z XXL močjo?

Ano Klašnjo ni potrebno posebej predstavljati. Priznana baletna solistka SNG opere in baleta v Ljubljani je mamica 2-letnemu sinčku. 33-letnica je vedno v pogonu, zato številne obveznosti, tako poslovne kot zasebne, terjajo tudi davek. Še zlasti pred nastopi, ko se zaradi stresa in nepravilne prehrane počuti napihnjeno, kar jo precej ovira na nastopih. Oprijeta oblačila in popolni gibi so njen zaščitni znak, zato mora izgledati kar se da popolno. Do popolnega trebuščka ji pomaga WaterOut z XXL močjo.

image

WaterOut z XXL močjo je začela uporabljati po novoletnih praznikih z namenom, da se prečisti, odpravi napihnjenost in zabuhlost. Prizna, da jo je k uporabi vodila tudi slaba vest zaradi decembrskih praznikov, ko se je pregrešila s hrano.

Orodje balerin je namreč njihovo telo, zato morajo ves čas skrbno paziti nanj, tudi s hrano. Čez dan večinoma jedo lahko hrano, saj jih ta ne napihuje.

Zato si Ana Klašnja v primerih, ko je napihnjena, pomaga z napitkom WaterOut z XXL močjo.

Ana z napitkom WaterOut z XXL močjo do rezultatov v 1 tednu

Ta ima po besedah Ane, izredno prijeten okus. Do želenih rezultatov pride z njim že v nekaj dneh doseči rezultate in se tako poslovi od napihnjenega trebuha.

»Spet sem fit na odru, brez napihnjenega trebuha, znova imam občutek lahkotnosti, ki je pri balerinah nujen. Opažam, da imam več energije, odkar uporabljam WaterOut z XXL močjo,« razkriva Ana.

Kako ji to uspe? Napitek vsebuje 9 naravnih sestavin, ki kljub pospešenemu izločanju odvečne vode in toksinov, ki prispevajo k nastanku dodatnih kilogramov in maščobnega pasu, ohranja vse minerale v telesu.

Napihnjenost zmanjšala kar za 60%

Napitek je intenzivno spodbudil izločanje vode in toksinov, ki so se Ani nabrali po novem letu, in sicer kar za 27% in tako je v samo 1 tednu zmanjšala napihnjenost ter zabuhlost za kar 60%.

Listi vinske trte za boj proti celulitu

Ana pa napitka ne uporablja zgolj za zmanjševanje napihnjenosti in zabuhlosti – uporablja ga tudi za preprečevanje nastanka celulita. WaterOut z XXL močjo vsebuje liste vinske trte, ki izboljšujejo podkožno mikrocirkulacijo in pomagajo pri intenzivnem zmanjšanju sledi celulita.

»Napitek priporočam vsem, ki se želijo prečistiti, želijo shujšati oziroma imajo težave s prebavo,« svetuje Ana.