Izolanka Andrea: Nisem mogla verjeti, kako hitro gredo kilogrami dol!

Andrea Ristov je mlada mamica, ki pravi, da je poskusila že vrsto kapsul za hujšanje, a ji prav nobena ni prinesla želenega učinka. »Eno leto in pol nazaj sem rodila. Želela sem se vrniti na težo pred porodom, a mi ni nikakor uspelo, tudi s telovadbo ne.« Nato je poskusila napitek za izločanje odvečne vode, ki naredi temelj uspešnemu hujšanju – WaterOut z XXL močjo. 

image

»Odločila sem se poskusit WaterOut z XXL močjo. Po 1 tednu nisem mogla verjeti, kako hitro grejo kilogrami dol. To je bila tudi odvečna voda, vesela sem, da sem jo izgubila

»Končno lahko oblečem oblačila velikost M!«

Pravi, da se največja razlika opazi na trebuhu in nogah in »seveda v garderobi, saj lahko končno spet oblečem oblačila s konfekcijsko številko M«.

Izdelek priporoča vsem, še zlasti pa mamicam po porodu, ki se soočajo s podobno težave – zastajanje odvečne vode, ki se je ne morejo znebiti. »Sem zaposlena mama, če je uspelo meni, bo tudi vam

WaterOut z XXL močjo prinaša XXL učinke že v nekaj dneh:

  • za 27% poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa
  • za 60% zmanjša napihnjenost in zabuhlost
  • izgubo kilogramov

WaterOut z XXL močjo ima dokazano delovanje 3v1: odpravlja napihnjenost, spodbuja izgubo kilogramov in uničuje celulit.

Gre za naravno drenažo s pomočjo 9 naravnih sestavin, ki kljub pospešenemu izločanju odvečne vode in toksinov, ki prispevajo k nastanku dodatnih kilogramov in maščobnega pasu, ohranja vse minerale v telesu.

Želite noro kombinacijo? Poskusite še najmočnejši topilec maščob na slovenskem trgu!

V kombinaciji z najmočnejšim topilcem maščob na slovenskem trgu, BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ki vsebuje kar 13 naravnih sestavin, ki slovijo kot učinkovine, ki kurijo maščobe. Dejstvo, da so vse združene v 1 napitku še povečuje posamično moč učinkovine.

Tudi za neaktivne!

BootBurn ACTIVE z XXL močjo namreč klinično dokazano kuri 16% več maščob. Napitek prinaša XXL učinek, saj kuri kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo. Zaradi izjemnih sestavin napitek kuri maščobe tudi v mirovanju.

13 naravnih učinkovin bodo minimalno povišale vašo notranjo temperaturo in spodbudile telo k večji porabi kalorij in maščob, tudi ko boste mirovali. Tega sicer ne boste občutili, bodo pa zato bolj zgovorni rezultati. Maščobne obloge, ki jih zdaj skrivate za črno majico, bodo hitreje izginile, kot si mislite.

Ko hujšate, tudi če niste aktivni

Maščobe ne boste izgubljali samo med telovadbo, ampak še ure po njej. Naj vaše telo misli, da tudi za sedenje potrebujete več energije, naj kuri XXL.

Z 1 napitkom WaterOut z XXL močjo in BootBurn ACTIVE z XXL močjo boste prave rezultate pri hujšanju dosegli že v 1 mesecu. Nič nimate izgubiti, le kilograme in maščobe! Oblačila z manjšimi konfekcijskimi številkami vas že čakajo!