Avenobo Curcuma: Kot običajna kurkuma, a 185-krat učinkovitejša!

Vprašajte kateregakoli strokovnjaka za prehrano ali dobro počutje, kateri je nesporni zmagovalec med superživili in velika verjetnost je, da bodo takoj izbrali kurkumin.

image

O kurkuminu, aktivni sestavini v kurkumi, obstaja celo morje zdravstvenih trditev. Ta zlata začimba je že tisočletja znana zaradi svojih koristi za zdravje in ostaja priljubljena sestavina na področju gastronomije, zdravstva in kozmetike.

Toda le, če jo uporabljate na pravi način.

Kaj moramo upoštevati?

Na žalost se kurkumin ne absorbira dobro v krvni obtok, enako velja tudi za korenino kurkume. To pomeni, da uporaba kurkume kot začimbe ali v obliki običajnih prehranskih dopolnil ne zagotavlja, da boste izkoristili ves njen potencial.

Biološka uporabnost kurkumina je zelo nizka, če ga uživamo samostojno. To pomeni, da sta stopnja in hitrost absorpcije v kri nizki. Brez namernega izboljšanja absorpcije so koristni učinki bistveno manjši.

Katera prehranska dopolnila mi bodo torej pomagala, da kar najbolj izkoristim vse supermoči kurkumina?

Če želite izkoristiti njegove številne koristne lastnosti, je najprej potrebno ločiti zrno od plev. Razumeti moramo namreč, da imajo običajna prehranska dopolnila s kurkuminom zaradi načina izdelave težave z biološko uporabnostjo.

Večina prehranskih dopolnil bodisi uporablja piperin (ekstrakt črnega popra) ali eterična olja kurkume za povečanje biološke uporabnosti, s čimer se ta poveča za 20-krat oz. 7-krat. Obstaja pa še nekaj, kar lahko biološko uporabnost poveča za kar 185-krat!

Po obsežnih raziskavah smo oblikovali povsem nov pristop, kako povečati absorpcijo sestavin. Kurkumin smo združili z micelom, tekočim nosilcem, ki je topen v vodi in maščobi, zato se lahko Avenobo Curcuma učinkoviteje absorbira v krvni obtok.

Je razlika res tako opazna?

Razlika med Avenobo Curcumo in in drugimi podobnimi izdelki na tržišču ni velika – ogromna je!

Najsodobnejše klinično preizkušanje, ki ga je podprlo Nemško zvezno ministrstvo za izobraževanje in raziskave potrjuje, da ima Avenobo Curcuma kar 185-krat boljšo biološko uporabnost od običajne kurkume v prahu in 20-krat boljšo od mikronizirane oblike.

Pravzaprav je tako učinkovita, da je moč 1 same kapsule enakovredna 20 običajnim 500 mg kapsulam s 95% ekstraktom kurkumina.

In počakajte, to še ni vse! Revolucionarno prehransko dopolnilo je po 24 urah še vedno učinkovito (ohranilo se je 75-krat več kurkumina v primerjavi z navadnim kurkuminom in 21-krat več v primerjavi z mikroniziranim kurkuminom 24 ur po zaužitju).

In še dodaten bonus!

Za dodatno podporo vašemu telesu smo formuli dodali še vitamin D3. Skupaj s kurkuminom bi morala poskrbeti za boljšo absorpcijo kalcija in fosforja, uravnavati delitev celic in pomagati ohranjati normalno delovanje kosti in mišic.

Vaša nova različica! 

Zahvaljujoč preizkušenim, testiranim in dokazanim rezultatom naših kapsul se lahko veselite številnih prednosti, med drugim: boljše zdravje kože, izboljšana prebava, manj težav z želodcem, boljši spomin, manj bolečin v mišicah in sklepih in manj kopičenja maščobe v jetrih.  

Do vaše srečnejše in bolj zdrave različice s samo 1-2 kapsulama na dan!

Izbrani izdelki za vas

KURKUMA
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka