Barovka Suzana pridno hujša!

Barovka Suzana se je odločila izgubiti od 2 do 4 kg v samo 10-ih dneh, zato se je odločila, da se vpiše v fitness klub in za hitre rezultate poseže po celovitem 10 dnevnem programu 10 DAYS Fast Slim.

image

Suzano Zeković ste lahko spoznali v resničnostnem šovu Bar. »Naučil me je ogromno«, pravi in dodaja: »Toda naporen urnik, nezdrava hrana in premalo gibanja so terjali svoje« Zredila se je. Sedaj pa ima le 10 dni časa, da svoje telo spet izklesa. 

"Čez točno 10 dni me čaka finale Miss Bikini. Potem pa še morje," se nasmehne. "In končno bi bila rada v kopalkah spet popolna, zato si želim izgubiti tri, štiri kilograme." Da bi ji to uspelo, si že pomaga s prehranskim dopolnilom 10 DAYS Fast Slim in pridno sledi dieti naših nutricionistov, ki je priložena v program.

image
 

Prekmurka Suzana Zeković: Da bi rezultat dosegla v samo desetih dneh, je posegla po prehranskem dopolnilu, ki topi maščobe, zmanjšuje napihnjenost, zavira apetit. 

Program s katerim lahko v samo 10 dneh shujšamo od 2 do 4 kg

"S prehranskim dopolnilom 10 DAYS Fast Slim lahko v desetih dneh izgubimo od dva do štiri kilograme,"razloži prehranska strokovnjakinja Neža Pustinek.

Gre za kombinacijo treh prehranskih dopolnil, ki jih je priporočljivo deset dni jemati ob zdravi dieti in telovadbi trikrat tedensko. Vsako dopolnilo ima svoj učinek, skupaj je njihovo delovanje močnejše. Poglejmo, kako delujejo.

1. Drainer: odpravi napihnjenost in razstruplja

"Drainer telo razstrupi in iz telesa odvaja odvečno vodo, ki zastajala in povzroča napihnjenost nog, rok, trebuha, tudi obraza,"  pojasnjuje strokovnjakinja. Vsebuje tri močne naravne razstrupljevalce in diuretike: črno redkev, zimzeleno mediteransko rastlino sarsaparila ter javanski čaj.

2. Glucose Balance: zavira apetit

Drugo prehransko dopolnilo se imenuje Glucose Balance, ki pomaga tako, da zmanjšuje potrebo po prenajedanju. "Vsebuje rjavo morsko algo in cimet, spet torej dve povsem naravni sestavini, ki preprečita, da bi se v krvi po jedi krvni sladkor preveč dvignil; na ta način smo prej siti, siti ostanemo tudi dlje, nimamo tistih napadov volčje lakote."

3. Metabolism Support: topi maščobe

Metabolism Support pospeši delovanje presnove in tako spodbuja topljenje maščob"Odlično vpliva na metabolizem," nadaljuje Pustinekova. "In sicer zato, ker vsebuje ekstrakte artičoke ter kajenski in črni poper. To so spet same naravne sestavine, ki imajo moč, da v telesu pomagajo pri topljenju maščob. Zaužili bi jih lahko tudi z običajno prehrano, a jih ne moremo pojesti v tolikšni koncentraciji, da bi dobili isti učinek, kot ga ima dopolnilo."

image

Barovka Suzana že pridno hujša s pomočjo programa 10 Days Fast Slim. Odločila se je, da bo upoštevala vse v priloženi knjižici - poleg diete tudi vadbeni načrt!

Se želite znebiti odvečnih kilogramov, pridobljenih čez poletje tudi vi?

Ste na počitnicah uživali v dobri hrani in pijači in pridobili kakšen kilogram preveč? Vas počitnice še čakajo in želite v kratkem času videti bolje? Ali pa si želite v kratkem času izgubiti nekaj kilogramov in zakorakati v september lažji in polni energije?

 Zakorakajmo v september lažji in polni energije!

Suzana vam je pripravila čisto posebno ponudbo!

Ker je tako navdušena nad počutjem in potekom 10 dnevnega programa 10 Days Fast Slim želi, da ga poskusite tudi vi. "Privila" nas je in dosegla svoje! ;) Poleg darila, odličnega SlimCut Fat Burner Cappuccina, smo dodali še 15% popusta. 

Suzanin paket z darilom in 15% popustom >>

image

 

Izbrani izdelki za vas