»Zdaj si že upam obleči bele hlače in oblekice!«

Mateja, Maruša in Amela so tri simpatične ženske, tri mlade mamice in tri uporabnice Slimcut izdelkov, ki so obupale nad vsemi poprejšnjimi dietami. Vse se strinjajo: »Slimcut nam je pomagal, da smo shujšale. Zdaj imamo več energije in smo tudi bolj samozavestne!«

image

Kot je povedala, Mateja, Slimcut niso čudežne kapsule ali lari-fari, ampak rešitev, ki preverjeno pomaga pri hujšanju. Ker se prvi rezultati pokažejo že po enemu mesecu, brez potrebe po stradanju ali spremembi življenjskega sloga, Slimcut pomaga tudi ohranjati motiviranost. Predvsem pa poskrbi za dodatno energijo. In enkrat, ko imaš motiviranost in energijo, so tudi želje, ki so se zdele še pred kratkim nemogoče, povsem uresničljive. Odličen primer je Maruša: Izgubila je 20 kilogramov in pretekla 10-ko na Ljubljanskem maratonu!

Preberite njihove zgodbe o uspehu.

Mateja, 33 let, Letuš: »Zdaj si že upam obleči bele hlače in oblekice!«

image

Več let sem preizkušala različne diete, ampak nobena ni delovala. Vsaj za dolgo ne. Običajno je bilo treba tudi dosti telovaditi, se gibati, za kar pa jaz nisem imela časa. Težko si vzamem pol ure na dan, vsak dan. Po porodu pa kilogrami nikakor niso šli dol.

S kapsulami Slimcut sem že v prvem mesecu izgubila 3 kilograme, kar se mi je najbolj poznalo okrog bokov in pasu. Po drugem mesecu hujšanja pa sem izgubila skupaj 8 kilogramov. Najboljše pri tem je, da nisem bistveno spreminjala življenjskega sloga: po posvetovanju s Sensilab svetovalko sem jemala Slimcut izdelke, bila pozorna na to, da spijem dovolj tekočine, in redno jedla. Pravzaprav sem imela občutek, da več jem kot prej, saj sem imela več obrokov na dan. Uživala sem tudi Slimcut beljakovinske ploščice, ki so me nasitile za več ur in nisem čutila potrebe po nezdravih prigrizkih. Super je, da lahko vse ješ. Ni treba stradati. Pa tudi migati ni treba.


Nad rezultati sem bila zelo presenečena. Sprva sem mislila, da so tovrstne diete s kapsulami lari-fari, zdaj lahko zatrdno rečem, da s Slimcut izdelki ni tako. Dajo energijo, zmanjšajo apetit in pomagajo pokuriti maščobe. To se je takoj poznalo na telesu, saj sem si morala za poletje nakupiti nova oblačila.

Zdaj si že upam obleči bele hlače in oblekice, tudi v ozke kavbojke zlezem, sem samozavestnejša. Poleg tega si bolj motiviran, ko se v kratkem času rešiš kilogramov. Zdaj tudi vse lažje opravljam, se lažje lotim stvari, celo na rolerje se spravim skupaj s hčerko. In imam dodatno motivacijo, da uživam Dietstar in izgubim še kak kilogram do poletja.

Če pa bi zraven še telovadila, potem bi prav gotovo dosegla še več!

Maruša, 31 let, Vrhnika: »Pretekla sem tudi 10-ko na maratonu!«

image

Jaz sem praktično že vse življenje na dietah, po 30. letu pa gredo kilogrami zelo težko dol. Nikoli nisem bila preveč suha. Ko pa sem zanosila, sem dobesedno jedla za dva.

Izdelke Slimcut mi je priporočila prijateljica, ki je z njimi prav tako uspešno shujšala. Po posvetovanju s Sensilab svetovalko sem začela uživati Slimcut kapsule, uredila prehrano in začela malo bolj 'športati'. Prvi rezultat se je pokazal po enem mesecu - mogoče ne toliko v kilogramih kot v centimetrih. Po enem mesecu sem že morala poiskati obleke z manjšo konfekcijsko številko. Po pol leta pa sem se znebila kar 20 kilogramov!

Sensilab svetovalka me je tudi spodbudila, da sem začela bolj zdravo kuhati. Stranski učinek pa je bil, da je še moj mož shujšal 10 kilogramov.


Ko shujšaš, pridobiš tudi samozavest. Imaš večji užitek se obleči bolj ženstveno, ne pa v sama ohlapna oblačila.

Seveda po taki izgubi kilogramov dobiš nov zagon, energijo. Hujšati sem začela lani marca, za cilj pa sem si zadala tudi, da bom pretekla 10-ko na Ljubljanskem maratonu. In mi je uspelo! Takoj sem vse delila na facebooku!

Kupila sem si tudi skiro, grem na rolerje … Prej pa bog ne daj, da bi se spravila na skiro. Res sem potrebovala Slimcut izkušnjo - da me nekdo spravi v red! 

Amela, 28 let, Ljubljana: »Počutila sem se drugače. Imela sem več samozavesti.«

image

Jaz sem bila tipična predstavnica jo-jo diet. Vsako zimo sem se zredila za 8 kilogramov in potem pred poletjem začela hujšati. In vsako leto so šli kilogrami težje dol. Dieta, ki je lani delovala, letos ni več. Ugotovila sem, da mi je zmanjkalo diet!

Obenem pa sem bila tudi prepričana, da zdravo jem - kilogrami pa niso šli nikamor. Zato sem poskušala še s Slimcutom. Sensilab svetovalka mi je predlagala, naj si pišem prehranski dnevnik. Med drugim se je pokazalo, da imam preveč nasitne obroke ob večernih urah.

Po dveh mesecih jemanja Slimcuta sem izgubila 7 kilogramov. Brez stradanja. Slimcut kapsule in napitki so mi bili zelo všeč. Tudi prigrizki imajo »mega« okuse in brez težav nadomestijo kak obrok, saj dajo občutek sitosti in nimaš potrebe po stalnem grizljanju.

Moram reči, da sem se po tem, ko sem izgubila kilograme, počutila drugače: imela sem več energije, zagona, samozavesti. Ljudje okrog mene so mi povedali, da kar žarim. Pa tudi pohvalili so me večkrat, kar mi je seveda godilo.