Imate tudi vi bikini fobijo? Konec s tem!

Ali veste, da ženske skoraj 45 % kopalk, ki jih kupimo vsako poletje, nikoli ne oblečemo? Tako je pred leti pokazala raziskava britanske trgovine Tesco. Še huje, 28 % žensk se na dopustu boji obleči kopalke, ker so nezadovoljne s svojo postavo!

image

Dejstvo je, da smo ženske precej zakompleksane glede svoje postave. In poleti ni pardona. Vse se vidi! Ne glede na to, da nas prijazni fantje in možje prepričujejo, da smo videti »čisto okej« in da pretiravamo, mi vemo, da celulit JE tam (pa ni ga treba stiskati, da bi se videl!). In ne moremo skriti, da se nam delajo »šlaufki«, ko se usedemo. Čista mora, ko je treba zlesti v kopalke.

Skrivnosti naših prababic, ki pridejo prav nam – sodobnim ženskam

Čeprav vam zveni nemogoče, da ste lahko videti precej bolj suho skorajda čez noč, je to natanko tisto, kar se lahko zgodi, če uporabljate pravo mešanico sestavin iz narave. In to so vedele tudi naše prababice – sicer njim ni bilo tako pomembno, ali bodo videti suho, bolj pomembno je bilo, da se niso počutile napihnjene kot balon in da so imele lepe vitke gležnje.

In kaj je bilo to? Vse, kar je pomagalo izločiti stoječo vodo in toksine ven iz telesa: regrat, pegasti badelj, artičoka …

Starodavno znanje smo uporabili tudi mi in ga združili v paket za sodobne ženske, ki se ne bojijo bikinija: Intensive Cellulite Attack. Sestavljata ga drenažni napitek WaterOut STRONG in gel Booty GEL, ki razbija maščobe.

1) WaterOut STRONG pripravi telo na intenzivno kurjenje maščob

Drenažni hit, malinov napitek WaterOut STRONG preprečuje zabuhlost in otekanje, saj za 27 % poveča izločanje odvečne vode in z njo toksinov iz telesa. Tako s pomočjo naravnih sestavin zagotavlja hitro vidne učinke. Prav odvečna voda je namreč tista, zaradi katere ste videti napihnjeni in debelejši, kot ste v resnici. 

Raziskave so pokazale tudi, da za 60 % zmanjša napihnjenost in otečenost. Z dodanim ekstraktom vinske trte odpravlja tudi celulit in pomaga pri hujšanju.

Na ta način telo, osvobojeno toksinov, postane tudi bolj dovzetno za izgubljanje odvečne maščobe. In tu nastopi na vrsto najnovejši razbijalec maščobe Booty GEL.

2) Booty GEL – anticelulitni učinek: poveča kurjenje maščob + zmanjša njihovo kopičenje

Z izbranimi rastlinskimi učinkovinami (kofein, Garcinia cambogia) iz Booty GEL-a izkoristimo to naravno pripravljenost telesa, da bi povečali lipolizo (kurjenje maščob) in zmanjšali lipogenezo (kopičenje maščob). 

Ker Booty GEL s kombinacijo mentola in kofeina obenem poveča prekrvavitev v drobnih podkožnih žilicah, dodatno spodbudi izločanje toksinov in dovajanje hranilnih snovi v podkožno tkivo. Prav tam, kjer kolagen odloča o napetem ali ohlapnem (celulitastem) videzu vaše kože.
Tako lahko ciljano hujšamo oziroma odpravljamo celulit – natanko tam, kamor nanašamo gel (stegna, zadnjica, pod rokami, trebuh). Naj vam bo plaža v veselje!