To je bližnjica do lepše postave!

Malo te je več skupaj, a ne? Neeeeeee. Vam ta stavek zveni znan?  Ali tistim, ki to rečejo, ni jasno, da tega NOČEMO slišati? Ni čudno, da se ne družimo pogosto z njimi. Če pa si priznamo, nas to najbolj boli, zato ker je res. Za tolažbo naj vam povemo, da jim lahko daste »kontro« in se ponosno postavite zase. Skrivnost naravnost »zažiga«.

image

Kako se v takem primeru najbolje postaviti zase? S postavo seveda. Saj si tudi vi želite izgledati bolje, imeti manj maščobnih obročkov in bolj oblikovano telo, kajne? Kot smo že omenili, je skrivnost povezana z gorenjem – in to, kar bo izgorevalo, bodo vaše maščobe.

Pri tem pa vam bosta v pomoč dva nova izdelka z najboljšimi sestavinami za odpravljanje telesnih maščob, ki so trenutno na trgu: BootBurn ACTIVE in BootBurn INTENSIVE. In oba izdelka temeljita na kliničnih raziskavah, ki potrjujejo njuno delovanje in varno uporabo.

BootBurn ACTIVE - ko se odločite za malo več akcije

Glavni adut okusnega ananasovega napitka Boot Burn Active je najmočnejši topilec maščobe L-karnitin. Gre za spojino, ki je nujna za prenašanje dolgoverižnih maščobnih kislin v celične tovarne energije – mitohondrije. Preprosto rečeno, brez karnitina ne bi mogli porabiti maščobe za energijo.

Z dovajanjem karnitina spodbudimo telo, da maščobo pretvarja v energijo. In če smo telesno aktivni, se naš trud še hitreje poplača. Kot so pokazale raziskave, napitek BootBurn Active ponuja izjemne rezultate:

  • 16 % več pokurjene maščobe med gibanjem,
  • 5-krat večjo izgubo telesne teže,
  • pospešeno kurjenje maščob in kalorij zaradi termičnega učinka,
  • olajša telesno aktivnost in pomaga, da telovadimo dlje in intenzivneje ter
  • poskrbi, da tudi krajša aktivnost prinese rezultate dolgotrajnih treningov.

Delovanje L-karnitina, ki je že sam po sebi izjemno močen »fat burner« (topilec maščobe), podkrepijo še tri sestavine, ki povečajo termogenezo v telesu (pri njihovi presnovi se sprošča toplota): gvarana, zeleni čaj in čaj mate (yerba). Tako boste konstantno stimulirali telo k porabi maščobe iz lastnih zalog.

BootBurn INTENSIVE - za tiste bolj lene dneve

Ta breskov napitek pa je odpustek za vse, ki smo občutljivi na vremenske spremembe: ko dežuje, bi najraje ves dan gledali TV, ko je sonce, pa je enostavno prevroče, da bi počeli karkoli – razen pili pivo ali kako drugo osvežilno pijačo. Če bi sploh imeli čas za to!

V resnici pa itak več kot pol dneva preživimo v službi. Torej, edini telesni napor, ki je potreben za topljenje maščob brez vadbe, je ta, da odprete vrečko Boot Burn Intensiva in jo zmešate s kozarcem vode. Preostane vam, da uživajte v prijetnem vonju in okusu ter počakate, da znanost dela za vas: maščobe se bodo topile tudi med najbolj lenimi dnevi.

Kako deluje?

Glavna učinkovina, izvleček zrn zelene kave preprečuje, da bi telo za prvi vir energije uporabilo sladkor, zato je prisiljeno kuriti maščobe. Deluje na 2 načina:

  • zavira absorpcijo sladkorja v črevesju, torej izrabo sladkorja iz hrane, in
  • preprečuje, da bi telo za energijo uporabilo rezervo sladkorja (glukozo), ki je uskladiščena v jetrih in mišicah (v obliki glikogena).

Rezultat?

Izvleček zrn zelene kave ima klinično dokazano učinek na hujšanje in oblikovanje postave, tudi brez aktivne vadbe, saj zagotavlja: 

  • za 5,7 % večjo izgubo telesne teže in
  • za 4 % boljše razmerje med mišicami in maščobo.

Še učinkovitejše delovanje napitka BootBurn Intensive na izgorevanje maščobnih oblog in hujšanje omogočajo naravne sestavine, ki dodatno pospešijo metabolizem, torej porabo maščob + nas napolnijo z energijo + zavirajo lakoto: semena kole, ingver in vitamin B3.

Zakaj je dobro jemati oba?

Oba izdelka se pravzaprav dopolnjujeta, saj nismo nikoli ves čas v akciji ali ves čas na kavču pred TV-jem (čeprav to zveni kul, a ne?). V povezavi s tem, kaj počnete ali ne počenete, torej izberite svoj Boot Burn: ananasov napitek BootBurn ACTIVE spijte pred vadbo, breskov napitek BootBurn INTENSIVE pa takrat, ko se vam nič ne da – razen poležavati z možgani na »off« oziroma ko veste, da nimate časa za gibanje. Najbolje pa pred kosilom. In maščobe se bodo v obeh primerih topile, vi pa boste hujšali.

Seveda pa boste hitreje hujšali in oblikovali postavo, če boste telesno dejavni. No, tudi sicer verjetno že veste, da je redno gibanje najboljša naložba v vaše zdravje. Z BootBurnoma pa lahko uberete bližnjico do lepše postave.