Popoln sistem za boj proti gubam

Saj veste, da sem vedno v iskanju novih sredstev, krem in pripomočkov, ki bi nam pomagali v boju proti gubam. In vedno bolj verjamem, da mora biti nega kože ne le zunanja, temveč tudi notranja, kar seveda velja tudi za ostale adute, kot so denimo lasje in nohti. 

image

Z leti se cela struktura organizma spremeni in pride trenutek, ko ti telo da vedeti, da nekaj ni več tako, kot je bilo. Slabše spiš, si bolj občutljiv, koža ni več tako prožna in elastična, da suhe kože niti ne omenjam, saj tako ali drugače pijemo premalo vode. Nisem pa ženska, ki bi vrgla puško v koruzo, tega ne naredim nikoli, saj trdno verjamem, da vedno obstaja rešitev.

Že nekaj časa testiram sistem Undo, ki ga morda poznate, saj se je o njem, oziroma predvsem o čarobni kremi proti gubam veliko govorilo. Do mene je prišla po strokovni poti, ker mi jo je predlagala osebna dermatologinja in mi tudi povedala, da gre za kremo, ki jo marsikateri kirurg uporablja po lepotnih operacijah, zato me je zadeva toliko bolj mikala.

image

Moja koža je mešana in na srečo ni občutljiva. Imam težavo s suho kožo na telesu in lasje izpadajo vsakič, ko sem pod stresom ter ob vsaki spremembi sezone, kar me zelo moti, zato že od nekdaj jemljem različne vitamine, ki krepijo lasje in nohte.

Ko sem nazadnje intervjuvala strokovnjaka za nohte v Milanu, sem ga vprašala, kaj meni o tovrstnih praških ali tabletah in je bil zelo jasen: moramo jih jemati vsaj pol leta, saj so nohti “konec” našega telesa, zato te sestavine potrebujejo veliko časa, da pridejo do cilja. Če torej prej odnehamo, je tako, kot ne bi ničesar jemale, zato imamo marsikdaj občutek, da je bila določena kura neuspešna.

Vztrajajte torej, ključ do vsega je vedno vztrajnost, pa ne le na področju lepote, kajne?

Zgodba Undo kreme je pravzaprav zelo zanimiva. Obstaja vrsta krem, ki obljubljajo mladost in manj gub. Ta krema tega ne obljublja. Pri njej je to le nujna posledica.

Kremo je razvil zdravnik, specialist kardiovaskularne medicine, ki je svoje delo posvetil raziskavam kardiovaskularnega staranja. Tekom svojega dolgoletnega raziskovalnega dela je odkril enkratno povezavo med strukturo arterij in povrhnjico kože. Spoznal je, da je poleg načina, kako pozdraviti nekatere kardiovaskularne bolezni, našel tudi način, kako se lahko izbrišejo (zato ime UNDO) leta tudi na naši koži.

image

Opazila sem, da se krema hitro vpije v kožo, ta je že po 10 do 15 minutah primerno navlažena. Super je kot podlaga za make-up, a osebno jo raje uporabljam zvečer, pred spanjem, tako imam tudi občutek, da bolje učinkuje.

Seveda sem omenila sistem, ne le kremo, zato bi vam rada predstavila še druge člane družine Undo. Ljubiteljice kolagena bodo navdušene nad morskim kolagenom tipa I in vitamin C, ki zagotovita pospešeno tvorjenje kolagena v telesu. Osvežilen napitek, ki zagotovi idealno kožo, lase in nohte od znotraj.

Tukaj so tudi kapsule proti staranju; z njihovo pomočjo povečamo sijaj kože in zmanjšamo nepravilnosti, kot so rdečica, lise, pigmentna znamenja in kolobarji okrog oči, zaradi katerih je koža utrujena in postarana. Navdušile so kar 82 % uporabnikov! 

Nutrishine pa so kapsule za lase z revolucionarno patentirano učinkovino Cynatine® HNS z naravnim topnim keratinom in dodatkom cinka, ki od znotraj poskrbita za regeneracijo in zaščito poškodovanih las in nohtov, ugodno pa vplivata tudi na kožo.

Skratka popoln sistem, ki ga najdete na www.undo.si, kjer si lahko preberete malo več o vseh izdelkih. Kot rečeno sem pridno vztrajala in prvi rezultati so bili hitro vidni, sploh na področju manjših, smejalnih gub, ki so nedvomno mapa mojega življenja, a vseeno raje vidim, da jih je malo manj!

UNDO kremo lahko naročite tukaj (klik na sliko)

image

Izbrani izdelki za vas