BootBurn ACTIVE: Če želiš hitro izgubiti odvečno maščobo

Taja Kukovec ima recept za vse tiste, ki vas mučijo maščobe na nogah in trebuhu – napitek BootBurn ACTIVE, ki ima okus ananasa. Z njim je 18-letnica, ki je hujšala v Slimmium izzivu, v 60 dneh zmanjšala delež telesne maščobe za kar 4,8%!

image

BootBurn ACTIVE je pila vsak dan po obroku, napitek pa si je pripravila v 2 dl vode. Napitek z okusom ananasa, ki topi maščobe, je na naraven način dvignil njeno notranjo temperaturo in tako telo prisilil, da je konstrantno topilo maščobo. Taja dodaja, da je še večji učinek, če telovadite, a rezultati so vidni tudi brez telovadbe.

»Ponavadi se nisem nič znojila, tudi pri telovadbi ne, ko pa sem spila ta napitek, je kar teklo z mene,« razkriva Taja. Z njegovo pomočjo je izgubila precej maščob na nogah in trebuhu, delih, ki jih označuje za kritične.

Uspešno je stopila kar 4,8% telesne maščobe ter zmanjšala raven trebušne mašlobe z 3 na 2. No, to pa ni vse – povečala je tudi bazalni metabolizem z 2684 na 2905, zato danes v mirovanju pokuri kar 221 kalorij več.

Je BootBurn ACTIVE tudi za vas?

»Priporočam ga vsem, ki bi radi na hitrejši način izgubili odvečno maščobo. Moje počutje se je izboljšalo, imam več energije, poleg tega pa nisem več tako lačna kot prej.«

BootBurn ACTIVE ima klinično dokazano delovanje:

  • 5x večja izguba kilogramov
  • za 16% pokuri več maščobe
  • pospešeno kuri maščobe okoli bokov, stegen in zadnjice
  • pospešuje presnovo

Zakaj je BootBurn ACTIVE tako učinkovit?

BootBurn ACTIVE vsebuje patentirano učinkovino Carnipure priznanega švicarskega proizvajalca Lonza, dodatek gvarane, mate in zelenega čaja, ki konstantno stimulirajo telo k topljenju maščobe, še posebno med gibanjem.

BootBurn ACTIVE na naraven način dvigne telesno temperaturo in tako telo pripravi do konstantnega kurjenja maščob. Tega sicer ne boste občutili, boste pa opazili rezultate na telesu. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha bodo izginile precej hitreje, kot bi pričakovali!