Tjaša Rutar: če se moraš učiti ponoči, spij BRAIN BOOST!

Tjaša Rutar je 23-letna bodoča zdravnica. Znanje pridobiva na mariborski fakulteti medicine, svoj prosti čas pa preživi na Založbi Forum Media, kjer pripravlja gradiva za seminarje in izobraževanja, ki jih izvajajo. Zdaj, ko je izpitno obdobje že v polnem teku, nam je razkrila svojo skrivnost pri učenju.

image

Tjaša pravi, da je bolj »last-minute« tip, pogosto odlaša z učenjem do zadnjega trenutka, zato ji vsaka pomoč pride prav. "Ampak ko je treba, stisnem vse iz sebe. Poskusila sem že s kavo, zelenim čajem, guarano tako v kapsulah kot v obliki praška. Zadnje čase uporabljam guarano, ker me kava naredi preveč nemirno, nam je kar malce potožila".

Kava jo naredi nemirno in živčno

»Pri učenju mi največ pomeni to, da lahko dlje ostanem budna in skoncentrirana. Tu vidim glavno razliko med na primer kavo in BRAIN BOOSTOM. Kadar sem spila dosti kave, da sem bila učinkovita dolgo v noč, sem po navadi postala živčna, nemirna, imela povišan utrip, ker mi pri koncentraciji ni ravno pomagalo".

Napitek, ki deluje več kot 8 ur

Nato je odkrila BRAIN BOOST, napitek, ki deluje več kot 8 ur. Slabih izkušenj z BRAIN BOOSTOM kot pri kavi nima.

V čem je BRAIN BOOST poseben? Zagotavlja takojšen učinek in ima dokazano delovanje. Uporaba je res preprosta, saj vsebino sašetke streseš v kozarec, premešaš in že je napitek nared. Za razliko od ostalih podobnih izdelkov ima BRAIN BOOST resnično prijeten okus limone, zato lahko hitro postane tudi osvežilna pijača. Malce ledu, slamica in pijača je pripravljena!

BRAIN BOOST priporoča vsem, ki ...

Tjaša BRAIN BOOST priporoča vsem, »ki zaradi raznoraznih obveznosti nimajo dosti časa tekom dneva, in morajo izkoristiti nočne ure. Predvsem v času izpitnega obdobja, ko časa tako ali tako zmanjkuje, in je treba narediti čim več. Pa tudi tistim, ki se zjutraj težko spravijo iz postelje, ker da dozo energije za učenje

Tjaša bo letos z levo roko opravila izpite. Si jih želiš tudi ti?