Brez muje se še čevelj ne obuje

Shujšati manjšo količino kilogramov ni tako težko. Ali si privoščimo agresivno telovadbo, ali pa drastično zmanjšamo kalorični vnos. A tako izgubljena teža po vsej verjetnosti ne bo ostala izgubljena.

image

Za izgubo kilogramov se je treba malce potruditi. Če hujšamo s kombinacijo telovadbe in primerne diete, lahko shujševalne rezultate dosežemo enkrat hitreje! (Foto: 123rf.com)

95% diet ne deluje, večina ljudi, ki bo le redno telovadila, ob tem pa si vseeno privoščila pice, pecivo in slake prigrizke v večji meri, ne bo ostala vitkih.Potreben je celovit pristop!

Za hujšanje in vitko linijo se je treba malce potruditi. A brez skrbi! Vitko linijo lahko ohranimo tudi po tem, ko smo shujšali, vendar le, če najdemo kombinacijo diete, ki nam ustreza in fizične aktivnosti, ki jo imamo radi.

Matematika hujšanja je zelo preprosta

Da izgubimo pol kilograma, moramo le vsak dan pojesti 300 - 500 kalorij manj, kot običajno, ali pa porabiti 300 - 500 kalorij s fizično aktivnostjo. To pomeni, da bomo pol kilograma izgubili v 12 dneh ali pa po 12h treningih. Seveda je rezultat ob kombinaciji vadbe in diete enkrat hitrejši.

Če redno telovadimo in minimalno zmanjšamo kalorični vnos oz. izberemo bolj zdrava živila, lahko brez težav shujšamo pol kilograma na teden, kar lahko dolgoročno prinese 26 kilogramov v letu dni. Brez odpovedovanja, brez trpljenja in brez jo-jo učinka po končanem trudu.

Celovit pristop s 30-dnevnim programom

Sensilab redno poudarja, da so shujševalni učinki najlažje dosegljivi, če se izgube kilogramov lotimo s treh strani:

  • Z redno fizično aktivnostjo,
  • s primerno shujševalno dieto,
  • uporabo prehranskih dopolnil za pospeševanje in povečanje učinkov diete in telovadbe.

Paket 30-Days Slim, vam ponuja celovit pristop k izgubi odvečnih kilogramov in omogoča, da zablestite v svoji koži že v mesecu dni. Zakaj hujšati s paketom izdelkov 30-Days Slim? Zato, ker:

  • nudi odlične rezultate v samo 30 dneh,
  • ob nakupu paketa prejmete e-knjižico s popolnim shujševalnim načrtom, primerom jedilnika in telesne vadbe,
  • izdelek deluje hitro, enostavno in učinkovito,
  • se loti odpravljanja odvečnih kilogramov s trojnim učinkom, saj zavira apetit, topi maščobe in poskrbi za pospešeno odpravljanje maščobnih blazinic.

30-Days Slim vsebuje tri izdelke, ki spodbudijo vaše telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način:

  • Appetit Stop učinkovito zavira prekomeren apetit in prežene občutek volčje lakote. Tako pripomore k zmanjšanemu vnosu hrane in k izgubljanju odvečnih kilogramov.
  • Fat Burner zavira vsrkavanje maščob iz zaužite hrane v telo, ter pospeši topljenje maščob in odpravljanje maščobnih blazinic z vseh predelov našega telesa. S svojim dvojnim delovanjem pripomore k hitro opaznemu napredku pri odpravljanju maščobnih nadlog.
  • Metabolism Boost pospeši izgubljanje kilogramov tudi med spanjem. Ker prestavi telesni metabolizem v višjo prestavo nam omogoča, da tudi med mirovanjem izgubljamo odvečne kilograme brez posebnega napora.

Kombinacija izdelkov v paketi 30-Days Slim je tako hitra in učinkovita rešitev za odpravljanje odvečnih kilogramov.

Nakup paketa 30-Days Slim za najlažjo izgubo kilogramov doslej priporočamo:

  • vsem zaposlenim, ki nimajo časa s planiranjem diete in potrebujejo enostaven in jasen pristop k izgubljanji odvečnih kilogramov,
  • osebam, ki imajo težave z disciplino in si želijo vidne rezultate v samo mesecu dni,
  • tistim, ki potrebujejo učinkovit rezultat v zelo kratkem času, naj si bo za zapeljivo postavo v poletnih kopalkah, poročni dan, maturantski ples ali kar tako,
  • vsem, ki sledijo najnovejšim modnim trendom tudi na področju učinkovitih in celovitih diet.

Moški hujšajo drugače kot ženske

Moško telo deluje drugače kot žensko, zato morajo predstavniki močnejšega spola hujšati drugače. Ker imajo hitrejši metabolizem, lahko z minimalno količino telovadbe hitro pospešijo izgubo kilogramov, bolj pa se morajo posvetiti izgubi trebuha. Priporočljivo je, da moški pred dieto poskrbijo tudi za razstrupljanje, da izničijo negativne posledice slabe prehrane, alkohola in nezdravih navad.

30-Days Slim Men poleg priročnika z nasveti, dieto, recepti in programom vadbe vsebuje tri izdelke, ki spodbudijo vaše telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način. Sestavljajo ga:

  1. Detox Booster, ki vsebuje sojine fosfolipide, ekstrakt artičoke in vitamin E, ki pospešijo regeneracijo naših jeter. Tako vplivajo na optimalno aktivnost encimov za presnovo maščob in pospešijo njihovo izgorevanje.
  2. Waist Shaper, ki pospeši izgubljanje kilogramov tudi med spanjem. Ker prestavi telesni metabolizem v višjo prestavo nam omogoča, da tudi med mirovanjem izgubljamo odvečne kilograme in preprečujemo trebušno debelost.
  3. Workout Support, ki pospešuje regeneracijo mišic in sklepov po športni aktivnosti ter izničuje proste radikale, ki nastajajo ob intenzivni vadbi.