Britta: »Imam veliko več energije in počutim se sproščeno«

Britta se je spopadala s številnimi težavami, s katerimi se srečujemo tudi mnogi izmed nas - prekomerna telesna teža, nenehna utrujenost, napihnjenost in nespečnost.

So vam težave znane?

Smo si kar mislili, da ja.


image

Na pomoč, nekaj je narobe z mojim telesom!

Britta zase pravi, da ima normalno postavo, vendar se je dlje časa morala spopadati z nihanji razpoloženja, nenehno utrujenostjo in nespečnostjo, pa tudi s povečanim stresom zaradi vseh teh simptomov.

Britta je sicer dobro vedela, da bosta zdrava prehrana in redna telesna aktivnost pomagali rešiti marsikatero težavo, vendar enostavno ni našla časa, niti energije, da bi začela spreminjati svoj življenjski slog. Ker ji služba vzame ogromno časa, je vedela, da ne bo lahko začeti.

Vse to zaradi hormonskega neravnovesja

Britta ni niti pomislila na porušeno hormonsko ravnovesje, ki je pogost simptom 21. stoletja in vzrok za vse njene težave. Razlog za to porušeno ravnovesje je preveč estrogena v našem telesu, čemur pravimo tudi estrogenska dominanca.

Estrogensko dominanco lahko povzročajo tudi ksenoestrogeni ali hormonski (endokrini) motilci. Te umetne kemikalije imajo podobno kemično strukturo kot estrogen in posnemajo njegove funkcije v telesu.

Kje najdemo ksenoestrogene?

Ti hormonski motilci so lahko prisotni v konvencionalno pridelanem mesu in mlečnih izdelkih, hormonski nadomestni terapiji, progesteronskih kremah in kozmetiki, hrani, segreti plastiki, šamponih, milu, losjonih, osvežilcih zraka, mehčalcih za perilo, insekticidih, da ne omenjamo mikroplastike, ki je danes prisotna vsepovsod – od vode do naše hrane.

In kakšne so posledice?

Vse težave, s katerimi se je soočala tudi Britta: trebušna maščoba, napihnjenost, celulit, utrujenost in splošno pomanjkanje motivacije.

Prve rezultate je opazila že po 2 tednih*

Na srečo je Britta našla EstroLux na enem izmed socialnih omrežij in po nekaj mesecih uporabe pravi, da se je nakup obrestoval. Britta je prve spremembe opazila že po prvih dveh tednih* uporabe: "Zdaj se lahko končno naspim, v službi pa sem bolj produktivna."

Predvsem se počuti bolj sproščeno in ima veliko več energije. Vse to zahvaljujoč EstroLuxu - naraven hormonski detoks z delovanjem 3 v 1, ki pomaga obnoviti hormonsko ravnovesje. Britta dodaja: "Resnično priporočam!"

Pogosta težava je porušeno hormonsko ravnovesje

Po več letih raziskav je Sensilab s ponosom predstavil rešitev te pogoste težave v 21. stoletju, ki ga povzroča prekomerna raven estrogena. EstroLux na naraven način blokira, deaktivira in izloči odvečni estrogen.

100% naravni izdelek

Glandline EstroLux je izdelek, ki vsebuje naravne sestavine, ki lahko uravnavajo raven estrogena ter podpirajo normalno delovanje jeter. Ne vsebuje hormonov ali soje, vsebuje pa ekstrakt brokolija, rjavih alg, klorelo in vitamina B6!

Zdaj na voljo v super ponudbi!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas