Nisem se zavedala, da imam težave s hormoni in kako to vpliva na vsakodnevno življenje

Tatjana se je znašla v stresnem obdobju življenja, počutila se je brezvoljno in hitro je nabirala odvečne kilograme. Odločila se je preizkusiti naravni izdelek, ki bi ji pri tem pomagal. “Po 2 mesecih uporabe Estroluxa sem opazila velike spremembe.”

image

Tatjana se je po neuspešnih poskusih hujšanja odločila preizkusiti Estrolux. Po 2 mesecih uporabe se počuti lahkotno in srečno, ima več energije, znebila pa se je tudi maščobnih oblog.

„Pazila sem na hrano, kilogrami pa so se še vedno nabirali”

„Takrat sem bila pod velikim stresom, saj sem odpirala lastno podjetje. O sebi sploh nisem razmišljala, saj enostavno nisem imela časa,” pojasni Tatjana. “Od nekdaj pazim kaj jem, kilogrami pa so se vseeno nabirali. Okrog pasu, na bokih in trebuhu sem začela opažati maščobne obloge.”

„Ugotovila sem, da se težava skriva v hormonih”

„Naredila sem krvne preiskave, izvidi pa so bili normalni. Kljub temu, sem se še vedno soočala z istimi težavami in še naprej sem nabirala kilograme. Sčasoma sem ugotovila, da se težava skriva v hormonih.”

V tem času sem naletela na oglas za povsem naraven izdelekEstrolux. Nisem imela kaj izgubiti, zato sem izdelek preizkusila. Po 2 mesecih uporabe opažam velike spremembe.”

„Po dolgem času se počutim srečno«

„Maščobne obloge so se enostavno zmanjšale, imam hitrejši metabolizem in super prebavo. Spet sem polna energije in se počutim, kot povsem nova oseba.”

„Kljub stresu in pomanjkanju časa sem našla rešitev”

Tatjana je zelo zadovoljna, saj se psihično in fizično počuti bolje: „Kljub stresu in pomanjkanju časa se počutim odlično. Estrolux je preizkusila tudi prijateljica in nad njim je navdušena.”

EstroLux je naravna rešitev

EstroLux je 100% naraven izdelek za učinkovito izločanje odvečnega estrogena, vzpostavlja splošno hormonsko ravnovesje, čisti in razstruplja jetra ter blaži neprijetne posledice previsoke ravni estrogena v telesu.

Edinstvena kombinacija 7 naravnih sestavin – ektrakti melise, rjave morske alge, rožmarina, brokolija, črnega popra in vitamin B6 za sinergijsko učinkovitost.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-53%
Akcijska cena 20,99 € Redna cena 44,98 €
Ogled izdelka