Celovit program za hujšanje – samo za moške!

Ste že slišali za 30-Days Slim MEN? Gre za inovativen izdelek, ki je namenjen samo moškim, in zaradi navala kupcev bo lahko kaj kmalu razprodan.

image

Moški hujšajo drugače kot ženske!

Ključna prednost moških je, da imajo hitrejši metabolizem kot ženske, ne glede na to, ali so aktivni ali ne.

Moški imajo po naravi več mišične mase, za kar poskrbi moški spolni hormon testosteron. Zato kalorično energijo porabijo hitreje kot predstavnice nežnejšega spola.

Za vse, ki želite shujšati, je to dobra novica, saj to pomeni, da vam ni treba veliko spremeniti, da bi izgubili nekaj kilogramov. Kako boste to dosegli, je popolnoma vaša odločitev.

A: Ok, bom telovadil!

Redna fizična aktivnost je zelo pomembna pri hujšanju, saj pospešuje porabo kalorij in maščobnih zalog, poleg tega pa prispeva k izgradnji mišic, kar posledično še pospeši mišični metabolizem in porabo kalorij, ki jih zaužijemo s prehrano.

Ampak pozor! Povečana fizična aktivnost pospešuje tvorbo prostih radikalov, ki uničujejo zdrave celice v našem telesu. Zato je zelo pomembno, da v času intenzivnih treningov povečamo vnos antioksidantov, ki izničijo proste radikale.

B: Pazil bom na prehrano!

Ste že slišali za ketozo?

Če smo se odločili, da bomo hitro shujšali, moramo čim prej stopiti maščobne zaloge. Kako to najhitreje dosežemo? S ketozo. To je stanje, v katerem telo izredno hitro topi in porablja maščobe.

Ketozo dosežemo tako, da drastično zmanjšamo vnos ogljikovih hidratov – pod 50 g na dan (pri drastični ketozi pa na 20 g). Ker s tem organizmu vzamemo njegov ključen vir energije, si ga poišče drugje – v maščobnih zalogah.

A tudi tu moramo biti pazljivi! S ketozo ne smemo hujšati dolgo časa, zato je priporočljivo, da z zmerno ketozo vztrajate 14 dni, nato pa k prehrani sčasoma dodajate ogljikove hidrate – a nepredelane in tiste z nizkim glikemičnim indeksom.

Zveni prekomplicirano?

Kadar se lotimo hujšanja je najbolje, da smo pozorni na 3 stvari: primerno prehrano, redno fizično aktivnost in blago razstrupljanje telesa. Samo ta kombinacija lahko ponudi hitre rezultate, ki nimajo negativnega vpliva na naše zdravje.

Poleg tega lahko s takšno dieto ustvarimo smernice za nov življenjski slog, ki 100% vpliva na vitko linijo in fit postavo tudi na dolgi rok.

V Sensilabu smo razvili program 30-Days Slim MEN, ki je namenjen samo moškim. S priloženim priročnikom vas 30-Days Slim MEN v celoti vas vodi čez mesečni proces hujšanja in oblikovanja fit postave. Notri boste našli mesečni jedilnik in program visokointenzivnostne vadbe, ki nudi hitre rezultate pri oblikovanju postave, nabiranju kondicije in povečanju mišične mase.

Prehranska dopolnila v programu imajo trojni učinek:

  • Pospešujejo regeneracijo mišic po vadbi,
  • zmanjšujejo trebuh in
  • razstrupljajo.

Preizkusite program 30-Days Slim MEN tudi sami! Do konca septembra – 15%

Sensilab vam na program nudi 100% garancijo na zadovoljstvo. Če z njegovimi rezultati ne bi bili zadovoljni, vam vrnemo denar.