Zamenjajte celulit za dobro voljo

Imate celulit? Če ste ženska, imate cel kup sotrpink. Vendar to ni tolažba, kajne? Tolažba je to, da se ni treba sprijazniti s tem.

image

Skoraj vsako leto izvemo za kakšno novo terapijo ali postopek za odpravljanje celulita. Tisti, ki naj bi celulit odpravili za dlje časa, so običajno najdražji. Letos so se ameriški mediji razpisali o novem pristopu, ki naj bi nam za dve leti dal mir pred pomarančno kožo. Gre za podkožni poseg z imenom Cellfina, ki, poenostavljeno rečeno, sprosti napetost v vrečkah s podkožno maščobo – zato je tudi koža videti manj luknjičasta. Zanimiva rešitev – če ste pripravljeni plačati od 2600 do 5200 evrov, odvisno od obsega celulita, ki ga hočete odpraviti.

So pa tudi drugi, cenejši načini. In vsi so povezani z odpravljanjem problematične maščobe, ki je vzrok luknjičaste kože.

Ni celulita brez podkožne maščobe

Ko se poveča količina podkožne telesne maščobe, začne ta neenakomerno pritiskati na zgornje plasti kože, kar se kaže v valoviti obliki, ki ji pravimo celulit. Nabiranje maščobe povzroči tudi motnje v cirkulaciji krvi in limfe, kar še poveča izraženost celulita. Videz pomarančne kože poslabšajo tudi hormonska nihanja, ko se voda bolj zadržuje v telesu.

Pri odpravljanju celulita je torej ključno povečati prekrvavljenost in zmanjšati podkožno maščevje. To boste dosegli z uravnoteženo prehrano s čim manj predelane hitre hrane, redno telesno dejavnostjo in masiranjem problematičnih predelov. Predvsem pa ne pozabite na zadostno pitje vode. Tako se bodo tudi strupi lažje izločali iz telesa, koža pa bo bolj napeta.

CeluEnd Perfect – odpravlja celulit in prinaša dobro voljo

Opora pri odpravljanju celulita je tudi kakovosten in preverjen izdelek. Seveda je to težka izbira, saj je na trgu ogromno izdelkov, namenjenih odpravljanju celulita. Težava je v tem, da večina učinkuje le površinsko, torej za kratek čas. 

Celuend gel in kapsule CeluEnd Perfect pa z naravnimi učinkovinami preprečujejo celulit od zunaj (gel) in znotraj (kapsule), kar omogoča trajne rezultate.

Kapsule CeluEnd Perfect s pomočjo preverjenih naravnih učinkovin zmanjšujejo delež maščob v telesu ter izboljšajo strukturo in prekrvavljenost kože. S tem odpravljajo celulit pri njegovem izvoru. 

Izvlečka kaktusa opuncije in rjave alge v izdelku CeluEnd perfect imata tudi izrazit naravni diuretični učinek z izjemno sposobnostjo preprečevanja zadrževanja vode. To pomeni, da bo vaša postava videti tudi vitkejša.

In kje je v tej zgodi dobra volja? Jasno, pogled v ogledalu, ki ga ne spremlja zgražanje, je že vzrok za dobro voljo. Nekaj pa dodajo še jod, vitamin C in vitamin B6 v izdelku CeluEnd perfect, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Več energije, več vitalnosti, več dobre volje.