Čokoladne bombice, ki gredo odlično z meto ali s pomarančo

Bi se razvajali s čokolado brez slabe vesti? Tu je recept, s katerim boste v zgolj 20 minutah pričarali očarljive čokoladne bombice, ki vam bodo dale dodatno energijo.

image

Čokoladne in energijske bombice, ki so odlična hrana za naše možgane, so ustvarili prsti kuharskega dvojca Tejani Kitch'n. Tejani Kitch'n je v sodelovanju s Sensilab ustvaril 21 okusnih in vitkih receptov, s katerimi je pot do poletne postave še enostavnejša.

Za 4 bombice potrebujete:

225 gramov temne čokolade (s 70% kakava)

60 gramov masla

4 jajca (ločimo beljake in rumenjake)

2 listka sveže mete

Zdaj pripravite čokoladne bombice

image

Čokolado stopite na maslu in dodate nasekljano svežo meto. Rumenjake penasto stepete.

Posebej stepete še sneg iz beljakov, ki ga dodate k spenjenim rumenjakom.

Na koncu dodate še stopljeno čokolado in premešate.

Modelčke za peko napolnite z maso in pečete 8 minut na 200 °C. Izberite ventilatorski način.

V maso lahko nameste mete dodate tudi naribano lupinico pomaranče ali cimet. Tej mešanici se dobro prileže tudi karmamom.

Recept za energijske bombice za možgane, vključno z razlago novih prehranskih smernic ter slastnimi in obenem vitkimi recepti kuharskega dvojca Tejani Kitch'n dobite v knjižici receptom Slimmium prehranski načrt by Tejani

Da se boste res trajno rešili odvečnih kilogramov, pa vam priporočamo celosten pristop do hujšanja, ki poleg Slimmium prehranskega načrta vključuje še vrhunske naravne izdelke za hujšanje, DVD z 20-minutno vadbo za intenzivno topljenje maščob in podporo Sensilab svetovalcev. Vse to smo združili v paket FULL BODY Slimmium program.