Čokoladne kroglice

Čokoladne kroglice

29. jan. 2016

Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.

Sestavine:

• 1 ½ skodelice brazilskih orešckov,
• ½ skodelice namocenih datljev brez košcic,
• 2 žlici Sensilab Foods bio Kakava v prahu,
• ½ žlicke vanilije v prahu,
• šcepec Sensilab Foods Himalajske rožnate soli,
• 1 žlica Sensilab Foods bio Sladkorja kokosove palme,
• 1 pest Sensilab Foods bio Kakavovih zrn.

Priprava:

Orešcke zmeljite na drobno. V blenderju zmešajte namocene datlje, dodajte orešcke (del orešckov prihranite za okrasitev) ter vse ostale sestavine. Zmes stresite na delovno površino in jo pregnetite. Oblikujte kroglice in jih povaljajte v preostalih orešckih.
Vsaj za 2 uri jih postavite v hladilnik. Preden jih postrežete, naj bodo vsaj pol ure na sobni temperaturi, da cokolada dobi svoj pravi okus.