Ja, lahko shujšate in kreirate svoj dolgoročni uspeh!

Po odlično uspeli delavnici in zaradi velikega povpraševanja smo se odločili ponoviti delavnice, po ekskluzivni ceni, za vse Sensilab-ove zveste privržence.

image

Hujšanje postane preprosto in uspešno šele takrat, ko se naučimo, kakšen je idealen način hujšanja za nas, za naše telo in za naš življenjski stil. Vedeti moramo kakšen je naš telesni tip, kakšna je naša zgodovina (kakšni smo bili v preteklosti in kdaj se je začela težava s težo), zdravstveno stanje (PCOS, estrogenska prevlada, ščitnica), kalorični vnos (podhranjenost, učinek Gi in Gl), učinek hrane na nas in v povezavi s hormonskim delovanjem, prebava ter živčno delovanje, v povezavi s počutjem (depresija, empatija, pomanjkanje zagona).

Več o odgovorih, ki so nujni za uspešno hujšanje si preberite tukaj »

V psihološkem delu moramo vedeti, da se velikokrat zgodi, da se zaradi lastnih omejevanj in občutka manjvrednost, nezavedno odzovemo na način, ki nam prinese dodaten stres. Posledica tega pa je lahko prenajedanje in lastno sabotiranje uspeha. Vam je znana prokrastinacija oz. odlašanje odločitev in dejanj? Ali ni bolje, da se samozavestno lotite težav in ovir ter kreirate svoj uspeh. Kot pravi Renata, težava nastane, ko ljudje navadno zmotno zaznavamo stvari. Zdi se nam, da živimo skladno s tistim, česar si želimo. Toda v resnici nas vodi tisto, česar nas je strah, se ne zavedamo, ali si celo ne želimo. Le redki si dejansko izberejo, določijo ali napišejo scenarij po ali v katerem dejansko odigrajo želeno in najboljšo vlogo.

Več o naših gonilnikih življenja si preberite tukaj »

image

To in še mnogo več boste spoznali v  4-urni delavnici: "Ja, lahko shujšate in kreirate svoj uspeh!"

Delavnica je sestavljena iz dveh delov.

V prvem delu se boste naučili kako pravilno shujšati in kako optimizirati vaše zdravje. Poglobili se bomo v biokemične procese, interakcijo dodatkov iz teorije v prakso ter v učenje na praktičnih primerih.

V drugem delu bo transakcijska analitičarka, gospa Renata Zadravec in njen mentor, mednarodno znani strokovnjak, gospod Anton Majhen, odpeljala skozi svet psihologije. V interaktivni delavnici se boste na primerih učili, kako prepoznati vaše omejevalnike in kako pravilno kreirati dolgoročni uspeh.

PRIJAVI SE s klikom na povezavo »

V sklopu ekskluzivne ponudbe, smo se odločili za dodaten popust in samo za člane Sensilab-a: namesto 29 EUR, sedaj samo »25 EUR« do in vključno četrtka 04.06.2015.

PRIJAVI SE s klikom na povezavo »

Število mest je omejeno!

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki:

  • si želite izvedeti več, kako na pravilen način shujšati;
  • ste večkrat poskušali shujšati in vam do sedaj ni uspelo;
  • imate PMS in s PMS povezane težave;
  • imate metabolni sindrom oz. ciste na jajčnikih (PCOS);
  • si želite izvedeti več, kako se spopasti z izgorelostjo oz. pomanjkanjem energije.
  • se še vedno vrtite v krogu neuspeha;
  • nimate zagona ali elana v vsakodnevnem življenju;
  • se ne znate zoperstaviti stresu;
  • si želite optimizirati svoje fizično počutje in izvedeti resnico o zdravi hrani in dodatkih;
  • si želite enkrat za vselej shujšati in kreirati svojo zgodbo uspeha. 

Odločitev je v vaših rokah!

PRIJAVI SE s klikom na povezavo »

Število mest je omejeno!

Na interaktivni delavnici »Ja, lahko shujšate in kreirate svoj uspeh!«, bodo sodelovali:

 image

Miran Kajtna, priznani klinični nutricionist univerze za klinični nutricionizem v Ameriki in osebni trener mednarodnih licenc, Ameriškega inštituta za vrhunske športe in z več kot 15 let izkušenj.Zelo pomembno je razumevanje osnovnih potreb in delovanje telesa. Telo je skupek biokemičnih, fizikalnih in bioloških procesov, zato je celovit pristop osnova.

image

Renata Zadravec, transakcijska analitičarka, ki se ukvarja s coaching-om "zdravega načina življenja”. Renata meni, da je pri hujšanju izredno pomemben tudi psihološki vidik oz. naš pogled in sprejemanje težav. Predvsem se moramo zavedati naše vrednosti in kaj to dejansko pomeni ter kako to vpliva na naše odločitve.

image

Renatin mentor ter častni gost Anton Majhen, psihoterapevt in mentalni trener, ki se s coaching-om operativno ukvarja več kot 20 let. Uspešno je vodil tudi specialne enote in krizno pogajalsko skupino in je nosilec številnih mednarodnih priznanj, med drugim tudi licenc Transactional Analyzer (TA) – Counselor, Life Coach and Executive Coach,TAcoach, NLP (Neuro-Linguistic Programming) master, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Leadership Coaching Psychology.

Odločitev je v vaših rokah!

PRIJAVI SE s klikom na povezavo »

Število mest je omejeno!


Izbrani izdelki za vas