V dvoje je lepše

Ali ste že slišali za pregovor, da je v dobrem zakonu skrb polovična, veselje pa dvojno? Enako velja za vsak podvig: če se ga boste lotili še z nekom, se bosta vzajemno spodbujala, torej bo skrb manjša. Veselje pa bo toliko večje, ko bosta skupaj dosegla cilj. Torej, naj bo vaš cilj razstrupitev telesa. Pot pa si olajšate z detox partnerjem/partnerico. 

image

Vaš detox partner je lahko prijatelj, sodelavec, starši, brat ali sestra, partner … Kdorkoli, ki bo delil vašo motivacijo in željo po boljšem počutju.

Potrebujete še nekaj argumentov, ki govorijo v prid razstrupljanja v dvoje?

1. "Častite" detox nekomu, ki vam je pri srcu, in mu tako podarite boljše počutje.

2. Po skupnem podvigu boste še bolj povezani z vašim detox partnerjem/partnerico.

3. Idealna priložnost, da v dvoje začnete odpravljati škodljive razvade (kajenje, vsakodnevno uživanje sladkarij …).

4. Idealna priložnost, da začnete v dvoje uvajati zdrave navade (uravnotežena in raznovrstna prehrana, redno gibanje, zadostna količina spanca …).

5. V dvoje si okrepite samozavest, saj vam vsak tak podvig da krila za nova izzive in odpre oči za nove priložnosti.

 

In čisto za na konec malo statistike:

Ameriška Indiana University je opravila raziskavo, pri kateri je analizirala vztrajnost zakonskih parov pri obisku športnih dejavnosti, pri čemer sta se oba zakonca vpisala na športno dejavnost istočasno. Pri tistih, ki so obiskovali športno dejavnost ločeno, torej vsak zase, je bil osip kar 43-odstoten! Pri tistih, ki so "športali" skupaj, pa je odnehalo z vadbo le 6,3 odstotka.

Torej, vadite v razstrupljanju skupaj – in uspelo vam bo!