DJ Dady: Vsako leto se zredim. Letos se nisem!

DJ Dady, glasbeni urednik radia Aktual in legenda slovenske zabavne scene, se vsako poletje za 2 meseca preseli na morje, kjer ob vonju morja in morskih dogodivščin dela.

Bolj sproščeno okolje pa za seboj prinese tudi nekoliko ritem življenja, »več hrane, več alkohola in seveda manj gibanja«, je bil iskren. To je tudi razlog, zakaj se prav vsako leto zredi. No, letos pa je bilo drugače.

image

»Letos se prvič po dolgih letih nisem zredil, v bistvu sem še shujšal. Edina sprememba, ki sem jo naredil v primerjavi s preteklimi leti, je bil Slimmium paket Fast Slim TRIO (sestavljajo ga napitek WaterOut, namenjen izločanju vode, ter 2 izjemno učinkovita topilca maščob BootBurn ACTIVE in INTENSIVE, op. a.) in obdržal enake navade na morju kot v preteklih letih,« je povedal DJ Dady.

Palačinkam in sladoledu se ni mogel upreti

Številka na tehtnici ga je povsem presenetila, saj je nadaljeval z navadami iz preteklih let, prav tako se svoji najljubši kombiniciji palačink in sladoleda preprosto ni uspel odpovedati.

Skupaj je izgubil 4,5 kilograma in 7 centimetrov v obsegu trebuha.

Da je kljub temu uspel obdržati težo oziroma celo shujšati, sta mu predvsem pomagala topilca maščob BootBurn ACTIVE in INTENSIVE. INTENSIVE je zanj in njegov način življenja še kako priporočljiv in priporočen izdelek, saj veliko sedi, ta topilec maščob pa kuri maščob v mirovanju.

Telo se bo obnašalo, kot da telovadi

BootBurn INTENSIVE vsebuje ekstrakt zelene kave, ki klinično dokazano izboljša čvrstost telesa in pospeši izgubo kilogramov tudi brez aktivne vadbe.

Napitek na naraven način dvigne notranjo telesno temperaturo in tako telo pretenta, da le-to misli, da nenehno telovadi.

BootBurn ACTIVE pa mu je prav prišel v tistih dneh, ko je igral odbojko; ta topilec maščob omogoča kar 5-krat hitrejše kurjenje maščob. Gre za švicarsko inovacijo, na katero prisega cel svet!

Nimam več napada sladkorja!

No, kot nam je povedal DJ Dady pa to ni bila edina pozitivna plat jemanja Slimmium izdelkov. »Opažam, da nimam več napadov sladkorja po kosilu ali večerji,« kar posledično pomeni, da uživa precej manj kalorij in ima daljši občutek sitosti.

Shujšati se da tudi brez mučnih diet

DJ Dady je tako dokazal, da Slimmium izdelki delujejo tudi v »najtežjih« situacijah. Pri ljudeh, kot je on, ki nimajo časa za telovadba, ki delajo (preveč) in ki si želijo končno shujšati. Brez mučnih diet.

»Paket Fast Slim TRIO priporočam vsem, ki želijo shujšati in zmanjšati obseg trebuha. Meni je uspelo po dolgih letih! Navdušen sem in z uporabo izdelkov bom nadaljeval.

Lepo je videti, ko spremembo opazijo tudi drugi. To mi daje motivacijo za naprej!«