DJ Dady: Rezultati prvega merjenja so na meji katastrofe!

Če poslušate valove radia Aktual, potem vam je naslednje ime dobro znano: DJ Dady. Glasbeni urednik radia Aktual, ki se ga je prijel nadimek legenda slovenske zabavne scene, je od sodelavca Grege Javornika izvedel za shujševalni program Slimmium, ki resnično deluje. »Glede na to, da ima tudi on malo drugačen bioritem kot običajni ljudje in glede na to, da je shujšal, me je zadeva začela zanimati,« pravi DJ Dady. 

image

DJ Dady, ki dela na radiu vse od maja 1998, ima podoben vsakdanjik, kot ga ima Grega Javornik, ki je v pogonu od 1. ure zjutraj do vsaj 20. ure zvečer. Tudi dan DJ Dady-ja je pester: njegov dan je poln opravkov in traja v pozno v noč. Začne se okoli 10. ure zjutraj, konča pa ob 3. ali 4. zjutraj, ob koncih tednih tudi ob 7. uri zjutraj.

Naporne vsakdanjike DJ Dady-ja so popestrili odvečni kilogrami, ki se jih je skozi leta nabralo že kar precej. Ob prvi meritvi, ki jo je opravil v trgovini Sensilab misli Zdravo, mu je tehtnica pokazala 85,5 kilogramov. Naj dodamo, da ima DJ Dady 168 centimetrov.

»Višek kilogramov se pozna na mojem zdravju.«

»V bistvu hujšam že zadnjih 20 let,« pove v smehu DJ Dady. Kilogrami gredo dol in nato spet gor. »Glavni razlog, zakaj moram shujšati, je, da se višek kilogramov že pozna na mojem zdravju in pri mojem delu, pri katerem moram biti v polni kondiciji. Z odvečnimi kilogrami pa je to kar naporna misija,« prizna sogovornik.

Diete so narejene za ljudi, ki imajo normalen življenjski slog

»Poskusil sem veliko diet, a za vse je značilna ista stvar – ko se je nehaš držati, gredo kilogrami takoj nazaj gor. Predvsem pa je pri meni problem, da so vse diete narejene za ljudi, ki imajo normalen bioritem ter normalen življenjski slog, kar pa je v mojem primeru povsem nasprotno,« zato se je odločil za podoben pristop kot Grega Javornik, ki je pred meseci hujšal s pomočjo Slimmium STARTUP programa in izgubil 8 kilogramov ter 5 lukenj na pasu.

image

Ob prvem merjenju, ki ga je opravil v trgovini Sensilab misli Zdravo, mu je tehtnica pokazala 85,5 kilogramov.

»Če se bodo pri meni pokazali rezultati z shujševalnim program Slimmium, potem verjemite, da bodo rezultati vidni čisto na vseh ljudeh ... Sploh če upoštevamo, da imam totalno zmešan bioritem ter da delam v povprečju med 12 in 16 ur na dan in da spada k mojemu poslu tudi minimalno 7 do 9 ur dela za računalnikom,« je prepričan glasbeni urednik, ki je s svojim znanjem in z izborom glasbe v zadnjih 4 letih povečal bazo poslušalcev radia Aktual z 45.000 na 206.000.

Zadovoljen bo, če bo shujšal na 70 kilogramov ter zmanjšal obseg trebuha za več kot 10 centimetrov. »Vem, da to niso majhni cilji, ampak verjamem, da jih lahko dosežem nekje v roku 4 do 6 mesecih,« pravi DJ Dady, ki nam je izdal še, da so bili rezultati prvih telesnih meritev »tako rekoč na meji katastrofe«, kar je potihem pričakoval, saj ve, da je že nekaj časa na meji izgorelosti.

DJ Dady hujša s Fast Slim TRIO!

DJ Dady hujša s paketom Fast Slim TRIO, ki vsebuje napitke WaterOut, BootBurn ACTIVE in INTENSIVE, ki napadajo najbolj kritične predele: trebuh, pas in noge.

Vsi 3 Slimmium izdelki imajo klinično dokazano delovanje; topijo maščobe, kilograme in izločajo odvečno vodo iz telesa. Z izdelki boste 24/7 hujšali in topili maščobe, prvih rezultatov pa se boste lahko razveselili že v nekaj dneh.

Pokurite več maščobe, tudi ko niste aktivni in izločite odvečno vodo na način, ki ga priporočajo tuji strokovnjaki!