Brez dobre prebave se ne boste rešili kilogramov

Ste se z vso vnemo lotili hujšanja, začeli manj jesti in se več gibati, za »nagrado« pa ne morete sprazniti črevesja, kot bi bilo treba? Na žalost je upočasnjena prebava pogosta posledica hujšanja. In seveda pomeni tudi slab uspeh pri hujšanju. Tudi na to smo pomislili, ko smo razvijali linijo za hujšanje Slimmium – z najboljšim pospeševalcem prebave, napitkom PsylliSlim.

image

Zakaj je PsylliSlim najboljši pospeševalec prebave? Ker njegovo glavno učinkovino psilium oziroma lupine semen indijskega trpotca priporočajo tudi strokovnjaki kot prvo izbiro za hitrejše in uspešno praznenje črevesja.

Z urejeno prebavo se boste na naraven način lažje rešili kilogramov, obenem pa boste preprečili kopičenje strupov v telesu. Torej, počutili se boste bolje in vitalno. 

Pospešite prebavo in očistite črevesja z aktivnimi vlakninami

Za zdravje prebavil, torej splošno zdravje, so vlaknine nujne, na kar zdravniki in nutricionisti vse bolj opozarjajo. Vendar jih v povprečju s hrano ne dobimo dovolj, saj zaužijemo premalo sadja, zelenjave in polnozrnatih izdelkov.

Poznamo dve skupini vlaknin: vodotopne in v vodi netopne vlaknine. In obe obliki sta nujni za dobro delovanje črevesja in prebavil, kar pa je tudi prvi pogoj za zdravo hujšanje. Vodotopne v črevesju nabreknejo in poskrbijo, da sladkor počasneje prehaja v kri ter tako omogočajo daljši občutek sitosti. Obenem so hrana za dobre bakterije v našem črevesju, ki imajo pomembno vlogo pri ohranjanju našega zdravja in ki lahko prav tako spodbudijo praznenje črevesja.

Netopne vlaknine pa potiskajo vsebino črevesja naprej in tako preprečujejo zadrževanje strupov v telesu ter poskrbijo za dobro prebavo in redno izločanje.

Med najbolj raziskanimi vlakninami z dokazanim delovanjem je psilium, ki je sicer vodotopna vlaknina, vendar ima tudi nekatere pozitivne lastnosti netopnih vlaknin:

  • potiska vsebino črevesja naprej, saj v črevesju nabrekne,
  • obenem pa ne povzroča napenjanja, ki je povezano z uživanjem nekaterih vodotopnih vlaknin.

Izločite toksine in tlakujte pot za topljenje maščob

Izločanje toksinov iz telesa ima dandanes toliko večji pomen, saj smo jim dnevno izpostavljeni v velikih količinah (prek hrane, obleke, onesnaženega zraka, kozmetike, čistil, barv in lakov …). Kot potrjuje vse večje število raziskav te strupene snovi končajo v maščobnem tkivu oziroma celo spodbujajo njegovo povečanje, torej debelost. In poleg debelosti še številne druge nevarne bolezni. V tej luči je dobra prebava in sprotno izločanje toksinov toliko pomembnejše.

Ker so te strupene snovi ujete v maščobnem tkivu, se med hujšanjem pospešen sproščajo, zato ima uživanje vlaknin dvojni pomen:

  • ko hujšamo, vežejo nase toksine in jih pomagajo izločiti ven iz telesa (sicer bi ostale v telesu in povzročale precejšnjo škodo),
  • sproti vežejo nase toksine, ki vsak dan končajo v našem telesu in jih pomagajo izločiti ven iz telesa ter tudi tako razbremenijo telo.

PsylliSlim vsebuje 3 močne in dokazano učinkovite sestavine, ki poskrbijo za redno odvajanje in so opora pri hujšanju:

  • vlaknino psilium, ki pospeši praznenje črevesja in izločanje strupenih snovi,
  • izvleček borovnic, ki ugodno vpliva na sluznico želodca in tankega črevesa ter podpira zdravje prebavil,
  • korenino cikorije z vodotopno vlaknino inulin, ki daje občutek sitosti in polnosti, obenem pa je hrana za dobre bakterije v našem črevesju. Ker spodbuja izločanje žolča, pomaga tudi razgraditi maščobe.

PsylliSlim priporočamo vsem, ki želijo:

  • urediti prebavo in se tako znebiti odvečnih kilogramov,
  • daljši občutek sitosti, brez napadov lakote,
  • uživati več vlaknin, brez skrbi zaradi morebitnega napenjanja,
  • dodatno podporo pri hujšanju.

Za še boljše rezultate hujšanja priporočamo:

  • Kapsule Slimmium znižajo kalorično vrednost najbolj redilnih živil brez spremembe življenjskega sloga, saj zavirajo absorpcijo maščob in škroba. Tako preprečijo, da bi jih naše telo začelo kopičiti v obliki maščobnih blazinic.
  • Napitek WaterOut vam bo pomagal izločiti odvečno vodo in toksine iz telesa. Tako se boste rešili zabuhlosti in izgubili prve kilograme v nekaj dneh. Nujen začetek vsakega hujšanja.
  • Napitek BootBurn Active, močan »fatburner«, ki s štirikratno močjo spodbuja izgorevanje maščob za energijo. Za vadbo boste dodatno nagrajeni, saj boste kar 5x hitreje topili maščobne obloge. Zaradi povečane termogeneze vpliva na kurjenje maščob tudi med mirovanjem.
  • Napitek BootBurn Intensive pomaga pri kurjenju maščob tudi, ko sedimo ali preprosto nič ne počnemo. Ker zavira uporabo sladkorja za energijo, poveča izrabo maščob. Namenjen je tistim, ki nimajo časa za redno gibanje ali niso posebni pristaši vadbe.
  • Kapsule SlimGlow imajo dvojno učinkovanje: pomagajo pri hujšanju in obenem vračajo mladosten videz kože. Zmanjšujejo namreč škodo na koži, ki jo povzroči pospešeno sproščanje strupov med hujšanjem.