Dobro jutro, macaccino!

Večina nas zjutraj poseže po črni kavi ali čaju, saj naj bi nas ti dve pijači najbolj prebudili in omogočili popoln, energije poln začetek dneva. Vendar sladkorja in kofeina polna napitka na dolgi rok nista najbolj priporočljiva. Naše telo se lahko navadi uživanja kofeina in proti njemu postane odporen. Prav tako lahko presladki ali preveč kofeinski napitki vplivajo na našo razdraženost, slabšo koncentracijo in vrtoglavico. 

image

Naj vas prebudi napitek, s katerim so se prebujale že stare civilizacije!

Razumemo, da jutranjega rituala res ne morete spustiti - zato smo odkrili napitek, ki vas bo napolnil z energijo, vitamini, minerali, aminokislinami in ostalimi pomembnimi hranili.

Da smo odkrili macaccino, smo se morali vrniti daleč v zgodovino, ko ljudje še niso poznali predelanih energijskih napitkov ali presladkih in preveč kofeinskih kavic. Prav oni so našli način, kako brez sladkorja, na naraven in veganski način ostati poln energije cel dan.

Mešanica mace, bio presnega kakava in nerafiniranega kokosovega sladkorja

Popoln učinek jutranje kavice – brez vrtoglavice, razdražljivosti in poslabšanja koncentracije – smo dosegli z mešanico treh superživil:

  • Korenina mace izboljšuje kognitivne procese, povečuje vašo pozornost in vzpostavlja hormonsko ravnovesje;
  • Presni kakav vsebuje veliko antioksidantov in izboljšuje imunski sistem ter vaše splošno počutje;
  • Kokosov sladkor napitku dodaja odličen karamelni okus, poleg tega pa ima nizki glikemični indeks.

Macaccino je več kot le energija

Vlaknine, beljakovine, kalcij, magnezij, železo, vitamini B, C in E, ogljikovi hidrati, aminokisline, steroli in še veliko več se skriva v le eni skodelici macaccina. Zato je ta mešanica superživil popoln nadomestek vaše jutranje kavice!

Ali veste, da...

je VEGALIFE Bio* Macaccino izredno enostaven in hiter za pripravo. Prevrite vodo in jo ohladite na 70 °C . V skodelico dajte 2 čajni žlički macaccina in prelijte z mlekom ali poljubnim rastlinskim napitkom. Dobro premešajte in uživajte v pijači.