Domača energijska čokolada

Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.

image

Sestavine:

• 400 g temne čokolade
(z najmanj 70 % kakavovih delov),
• ½ skodelice grobo nasekljanih oreščkov makadamije,
• ½ skodelice Sensilab FOODS bio Inkovskih jagod,
• ½ skodelice Sensilab FOODS bio Goji jagod,
• ½ skodelice kokosovih kosmičev,
• ½ skodelice narezanih suhih fig,
• ½ skodelice neslanih pistacij.

Priprava:

V posodi zmešajte vse suhe sestavine. Temno čokolado stopite v posodi nad vodno paro in počakajte, da se malce ohladi. Vanjo stresite polovico vsega suhega sadja in oreščkov ter dobro premešajte. Nalijte v plitev in raven pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem. Čokolado razmažite enakomerno čez cel pekač na 1 cm debelo. Potresite še s preostalimi suhimi sestavinami. Postavite v hladilnik, da se čokolada strdi.