Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.
Sestavine:
• 400 g temne čokolade (z najmanj 70 % kakavovih delov), • ½ skodelice grobo nasekljanih oreščkov makadamije, • ½ skodelice Sensilab FOODS bio Inkovskih jagod, • ½ skodelice Sensilab FOODS bio Goji jagod, • ½ skodelice kokosovih kosmičev, • ½ skodelice narezanih suhih fig, • ½ skodelice neslanih pistacij.
Priprava:
V posodi zmešajte vse suhe sestavine. Temno čokolado stopite v posodi nad vodno paro in počakajte, da se malce ohladi. Vanjo stresite polovico vsega suhega sadja in oreščkov ter dobro premešajte. Nalijte v plitev in raven pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem. Čokolado razmažite enakomerno čez cel pekač na 1 cm debelo. Potresite še s preostalimi suhimi sestavinami. Postavite v hladilnik, da se čokolada strdi.