Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.
• 400 g temne čokolade
(z najmanj 70 % kakavovih delov),
• ½ skodelice grobo nasekljanih oreščkov makadamije,
• ½ skodelice Sensilab FOODS bio Inkovskih jagod,
• ½ skodelice Sensilab FOODS bio Goji jagod,
• ½ skodelice kokosovih kosmičev,
• ½ skodelice narezanih suhih fig,
• ½ skodelice neslanih pistacij.
V posodi zmešajte vse suhe sestavine. Temno čokolado stopite v posodi nad vodno paro in počakajte, da se malce ohladi. Vanjo stresite polovico vsega suhega sadja in oreščkov ter dobro premešajte. Nalijte v plitev in raven pekač, ki ste ga obložili s peki papirjem. Čokolado razmažite enakomerno čez cel pekač na 1 cm debelo. Potresite še s preostalimi suhimi sestavinami. Postavite v hladilnik, da se čokolada strdi.
Morda bi vas zanimalo