Domača krema za obraz s karitejevim maslom

Karitejevo maslo prihaja iz Zahodne Afrike. Njegove čudodelne lastnosti so tam poznane že stoletja, danes pa je tudi pri nas eno najbolj znanih sestavin kozmetičnih izdelkov. Uporabite ga lahko samega, v čisti obliki, ali pa si sami pripravite lepotilni “zvarek” v kombinaciji z drugimi olji.

image

Koristi karitejevega masla 

Karitejevo maslo zdravi opekline, kožne izpuščaje in rdečico. Izredno učinkovit je pri pikih žuželk in odpravljanju strije. Ima protivnetne in antioksidativne lastnosti. Bogato je z vitamini A, E in F. Nudi celo zaščito pred škodljivimi UV žarki (vsebuje naravni faktor zaščite 6). Odlično je tudi za negovanje las, saj pomirja lasišče, odpravlja prhljaj, okrepi strukturo las in pospešuje njihovo rast.

Superhrana za kožo

Karitejevo maslo pomaga pri obnavljanju kožnih celic in prekrvavitvi kože, s tem spodbuja proizvodnjo kolagena in pomlajuje kožo, prav tako pa hrani tudi globlje plasti kože. Kožo vlaži in ji vrača prožnost, poveča njeno elastičnost in jo ščiti pred staranjem. Številni uporabniki so potrdili, da se število gub začne pri redni uporabi občutno zmanjševati. 

Idealno kremo za glajenje gubic si lahko pripravite kar sami doma.

Domača krema za obraz proti staranju

Potrebujete: 

-       2 žlici surovega karitejevega masla

-       1 žlička arganovega olja

-       6 kapljic eteričnega olja geranije

Arganovo olje vsebuje veliko antioksidantov, ki preprečujejo prehitro staranje. Prav tako zelo dobro vlaži kožo.

Eterično olje geranije je eno najboljših eteričnih olj za lepo in bleščečo kožo, saj spodbuja regeneracijo celic, upočasnjuje nastanek gubic in napne kožo, zdravi akne in druge kožne bolezni.

Navodila za pripravo

Karitejevo maslo zmehčajte na sobni temperaturi, nato vzemite 2 žlcii in ju prenesite v lonček, kjer boste hranili vašo masko za obraz. Dodajte arganovo olje in eterično olje geranije. Z žličko dobro premešajte vse sestavine.

In krema je narejena. Res preprosto, kajne?

Za pomlajeno in zdravo kožo

Če pa želite še bolj povečati mladostni sijaj kože, vam priporočamo dnevno uživanje UNDO Anti Age kapsul, ki bodo še od znotraj delovale za bolj čvrsto in sijočo kožo, obenem pa zmanjšale tudi podočnjake, popokane kapilare in pigmentne madeže. 

UNDO Anti Age kapsule pospešujejo naravno tvorbo kolagena in elastina, hkrati pa delujejo protivnetno in antioksidativno, zato so nepogrešljive v vašem vsakodnevnem lepotilnem tretmaju.

Naročite UNDO Anti Age kapsule TUKAJ:

image

Izbrani izdelki za vas