Izbrišite gube z domačo masko za obraz

Redna nega kože je ključna za čisto kožo brez gubic. Vendar pa lahko poleg vlažilne kreme in čistilne tekočine v svojo rutino dodate tudi domačo masko za obraz. Masko iz banane in medu boste naredili v nekaj sekundah, njen učinek pa bo zelo močan.

image

Maska iz banane in medu

Maska iz banane in medu bo mogočno vplivala na izgled vaše kože, sploh če jo boste umestili v vašo rutino in jo uporabljali 1-krat ali 2-krat na teden.

Banane vsebujejo veliko vitaminov in mineralov, ki bodo zgladile in omehčale vašo kožo, medtem ko bodo sestavine v jajčnem beljaku napele vašo kožo. Med pa je naravno darilo vaši koži, saj zmanjša izgled gub in zaustavi znake staranja na vaši koži.

Potrebujete:

  • Banano
  • 1 jajčni beljak
  • 1 žlico medu

Priprava:

V skledi pretlačite banano. Dodajte en stepen jajčni beljak in nato še 1 žlico medu. Dobro premešajte. S prsti nanesite masko na očiščen obraz. Masko pustite delovati približno 10 minut, da se posuši. Nato sperite kožo z mlačno vodo in jo osušite z brisačo.

Uporaba vlažilne kreme je nujna

Maska bo nahranila vašo kožo, vendar pa je uporaba kreme po izpiranju nujna. UNDO krema bo zaščitila vašo kožo pred zunanjimi vplivi in še dodatno zgladila vaše gube.

Vsebuje namreč patentirano učinkovino UNDO complex, ki vpliva na proces staranja. S svojim antioksidativnim delovanjem poveča vsebnost kolagena za 12%, zmanjša gube za 25% in poveča navlaženost kože za kar 40%.

Zaustavite staranje z UNDO kremo (klik spodaj):


image

Izbrani izdelki za vas