Drenaža – najhitrejši učinek vitkosti

Ste že doživeli shujševalni učinek limfne drenaže? Zdaj vam za najhitrejši shujševalni učinek ni več treba odšteti od 30 do 50 €, saj lahko isti učinek dosežete z enim napitkom na dan.

image

Limfna drenaža je masaža, ki s počasnimi, premišljenimi gibi spodbuja delovanje limfe in s tem izločanje strupov iz telesa. Učinek regenerirane limfe se pokaže takoj, njen učinek pa se sčasoma še povečuje.

Zakaj po limfni drenaži zgledamo bolj vitki

Ko limfa spet deluje optimalno, se telo z lahkoto znebi odvečne vode iz telesa, ker pa s tem telo zapustijo tudi strupi, ki so se nahajali v podkožju, s tem zmanjšamo tudi vnetne procese, ki se kažejo kot napihovanje maščobnih celic, nastanek maščobnih oblog in celulita.

Prečistite limfo z 1 napitkom na dan

SlimCut Drainer je napitek z okusom breskovega ledenega čaja, ki popolnoma nadomesti limfno drenažo v obliki masaže. 1 napitek na dan vam bo pomagal, da se boste znebili odvečne vode iz telesa in s tem dosegli najhitrejši shujševalni učinek.

Če ste na dieti, lahko s SlimCut Drainerjem pospešite rezultate, sicer pa bo deloval tudi, če ne hujšate in telovadite.

Spodbujanje limfne drenaže je še toliko bolj nujno, če se ne gibate redno, saj je hitrost limfe močno povezana z nivojem aktivnosti. Če veliko sedite oz. ne morete telovaditi redno, je okusen napitek SlimCut Drainer idealna rešitev za vas.

Kako uporabljamo SlimCut Drainer  

Vsebino 1 vrečke stresite v 1,5l vode in mešajte dokler se ne raztopi. Dobili boste liter in pol slastnega napitka z okusom breskovega ledenega čaja, le da ne vsebuje sladkorja.

Srkajte ga v službi ali v popoldanskem času in s tem telesu pomagajte, da se znebi tistih odvečnih kilogramov vode, ki se skrivajo v telesu in tako dajejo vtis, kot da ste težji, kot v resnici ste.

SlimCut Drainer vam bo tako pomagal na naraven način, njegov učinek pa ni le estetski. Z njegovo pomočjo se boste dejansko znebili odvečnih strupov v podkožju in tako spodbudili regeneracijo kožnih celic (lepša, bolj gladka koža), pa še motivacijo boste dobili, da se resnično znebite nekaj kilogramov.