Najhitrejši učinek vitkosti – drenaža!

Ste že doživeli shujševalni učinek limfne drenaže? Zdaj vam za najhitrejši shujševalni učinek ni več treba odšteti od 30 do 50 €, saj lahko isti učinek dosežete z enim napitkom na dan.

image

Limfna drenaža je masaža, ki s počasnimi, premišljenimi gibi spodbuja delovanje limfe in s tem izločanje strupov iz telesa. Učinek regenerirane limfe se pokaže takoj, njen učinek pa se sčasoma še povečuje.

Zakaj po limfni drenaži zgledamo bolj vitki?

Ko limfa spet deluje optimalno, se telo z lahkoto znebi odvečne vode iz telesa, ker pa s tem telo zapustijo tudi strupi, ki so se nahajali v podkožju, s tem zmanjšamo tudi vnetne procese, ki se kažejo kot napihovanje maščobnih celic, nastanek maščobnih oblog in celulita.

Prečistite limfo z 1 napitkom na dan

Slimmium WaterOut je napitek z izjemno naravno mešanico patentirane učinkovine CactiNea™, tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja in omogoča izločanje odvečne vode iz telesa, spodbuja čiščenje jeter in prebavnega trakta ter telo pripravi na začetek izgubljanja odvečnih kilogramov.

Če ste na dieti, lahko s Slimmium napitkom pospešite rezultate, sicer pa bo deloval tudi, če ne hujšate in telovadite. V tem primeru je spodbujanje limfne drenaže je še toliko bolj nujno, če se ne gibate redno, saj je hitrost limfe močno povezana z nivojem aktivnosti. Če veliko sedite oz. ne morete telovaditi redno, je okusen napitek Slimmium idealna rešitev za vas.

Kako uporabljamo WaterOut

Vsebino 1 vrečke stresite v 1 liter vode in mešajte dokler se ne raztopi. Dobili boste liter slastnega in noro osvežujočega napitka z okusom malin, le da ne vsebuje sladkorja.

Srkajte ga v službi ali v popoldanskem času in s tem telesu pomagajte, da se znebi tistih odvečnih kilogramov vode, ki se skrivajo v telesu in tako dajejo vtis, kot da ste težji, kot v resnici ste.

WaterOut bo vaš prvi korak na poti do sanjske postave!