Dve sestri, 2 meseca = 20 kilogramov manj

V hrvaškem Sensilabu so sestri Snježano in Vlatko povabili na dvomesečno hujšanje s pomočjo SlimCut prehranskih dopolnim. Poglejmo kakšne rezultate je prinesel izziv.

image

Snježana je komaj čakala, da stopi na vago in se prepriča o svojih že na pogled vidnih rezultatih tudi v številkah. »Uuu, s sestro sva skupaj izgubili 20 kilogramov, da ne govorim o centimetrih. Moj rezultat je 9 kilogramov in 11 centimetrov manj okrog pasu. Vse to v dveh mesecih, brez stradanja. Navdušena sem! Kljub temu moram priznati, da ni bilo vedno preprosto. V tem času sem bila postavljena tudi pred marsikateri izziv, povabilo na dve poroki in nekaj rojstnodnevnih zabav. Ampak te začetni rezultati tako motivirajo, da zdržiš do konca. Pomembno je, da točno veš kaj hočeš in kakšni so tvoji cilji,« je navdušeno povedala Snježana.  

image

Vlatka se z odvečnimi kilogrami spopada že skoraj 10 let. Ker se je tokrat zares odločila z njimi odpraviti in vkorakati v zdravo življenje s polno energije, je posegla po SlimCut izdelkih.

Vlatka je že v enem mesecu shujšala za kar 7 kilogramov, obseg pasu se ji je zmanjšal za neverjetnih 9 centimetrov, v bokih pa je tanjša za kar 5 centimetrov. Najbolj pa je bila vesela informacije, da se ji je delež telesne maščobe zmanjšal z 51,2 %  na 48.7 %.

Po dveh mesecih, ko je bilo tudi za Vlatko konec izziva, so jo rezultati ponovno presenetili. »Srečo in zadovoljstvo, ki ga čutim ne morem opisati z besedami. Včeraj sem bila na zadnjem tehtanju in merjenju in z rezultati sem več kot zadovoljna. Izgubila sem 11 kilogramov, obseg bokov je manjši za 11 cm, v pasu pa kar za 14 cm!«.

Vlatka nam je priznala, da ji je nakupovanje oblek predstavljal eden od glavnih razlogov za nezadovoljstvo, ki ga je gojila do sebe. »V trgovino sem vedno vstopila s cmokom v želodcu, saj sem vedela, da bodo moderna in lepa oblačila za mene nedostopna. Po teh dveh mesecih se je vse spremenilo. Sedaj nosim oblačila o katerih sem prej lahko le sanjala. SlimCut izziv mi je pokazal pot do uspeha in uresničevanju mojih želja. Zame to še ni zaključena pot do boljšega, kakovostnejšega, bolj zdravega in bolj srečnega življenja. Iz srca se zahvaljujem vsem ljudem, ki so naju s sestro izbrali in vključili v ta projekt. Brez vas in vaše predanosti ne bi dosegli kar sva.«

Priporočamo

Novi SlimCut paket, sestavljen iz SlimCut prehranskih dopolnil:

  • 60 kapsul, ki dokazano revitalizirajo telo in mu omogočijo učinkovito hujšanje,
  • 15 kavinih napitkov, ki učinkovito topijo maščobe in polnijo telo z energijo,
  • 10 napitkov z okusom ledenega čaja (za 15 litrov), ki pospešuje izločanje odvečne vode iz telesa.

Kako deluje?

SlimCut kapsule: Inovativna mešanica učinkovin v SlimCut kapsulah, je ljudem dokazano pomagala! Večina uporabnikov je bila navdušena. To je pokazala dvojno-slepa, randomizirana, s placebom kontrolirana klinična raziskava, v kateri so uporabniki uspešno shujšali, povečali vitalnost in izboljšali počutje, ne da bi spremenili svoj življenjski stil ali povečali fizično aktivnost.

SlimCut Fat Burner Cappuccino: je okusen kavni napitek, ki nadomesti vašo jutranjo, dopoldansko in popoldansko kavo. Je izjemen topilec maščobe in pospeši napredek vsake shujševalne diete.

Ker bo konstantno črpal energijo iz maščobnih zalog, boste imeli več energije, kilogrami pa se bodo konstantno topili.

SlimCut Drainer: Vsak dan se boste z njim čez dan prijetno odžejali, on pa bo poskrbel, da bodo vaše ličnice spet izbočene, kavbojke zapete, noge kot peresce in občutek v trebuhu kot da niste jedli že nekaj dni.

Vsebuje kar 11 naravnih spodbujevalcev odvajanja vode, ki imajo izjemen diuretični učinek. Poleg vode iz telesa izločajo toksine, odpadne snovi in omogočijo, da se notranje ravnovesje ponovno vzpostavi. Z vzpostavitvijo notranjega ravnovesja, bo tudi hujšanje enostavnejše.