Edith: “Počutim se kot prerojena!”

Edith (54) dela kot negovalka in svoje delo obožuje. Odkar je prišla v menopavzo, so jo začeli mučiti vročinski oblivi, nihanje razpoloženja, napihnjenost in kar je najhujše, nemiren spanec. Ampak našla je rešitev! Berite naprej in spoznajte njeno zgodbo.

image

Edith res ni bilo lahko: “Ponoči sem spala 2-3 ure zaradi vročinskih oblivov, ki so tudi na splošno imeli ogromen vpliv na moje življenje.” Edith je zaradi tega preizkusila marsikaj, a so se stvari samo poslabšale.

Edith je odkrila EstroLux

Edith se je nato le nasmehnila sreča: “Med brskanjem po Facebooku sem zagledala Sensilabov oglas.” Natančneje: oglas za EstroLux: “Preverila sem sestavine in z veseljem odkrila, da so vse naravnega izvora." Nato je odprla našo spletno stran, da bi o izdelku izvedela še več.

“Bila sem šokirana!”

Edith je nemudoma naročila EstroLux in takoj nato začela z jemanjem. “Na začetku sem bila malo skeptična, a nisem imela česa izugibiti. Pripravljena sem bila narediti vse, da bi se znebila vročinskih oblivov in se končno dobro naspala.” 

Bila sem šokirana, prve spremembe sem opazila že zelo kmalu! Vročinski oblivi se zdaj pojavijo samo še 1x na noč. Moje razpoloženje se je izboljšalo in imela sem več energije.” Tudi njen mož in družina so opazili razliko, čeprav sprva o tem ni govorila. Najprej se je želela prepričati, da bodo učinki trajali – in res so!

EstroLux forte – naraven hormonski detoks

Edith je zdaj drug človek: “EstroLux je spremenil moje življenje - zdaj sem srečna! Največji napredek opazim pri svojem spanju: zdaj spim vsaj 6 ur na noč! Imam več energije in zdi se mi, kot da mi je bilo podarjeno novo življenje. EstroLux uporabljam že 4 mesece in zagotovo ga bom uporabljala še naprej.”

Edith je svojo skrivnost razkrila svojim najbližjim prijateljicam in odločile so se, da ga tudi one preizkusijo. Zdaj je na voljo še izboljšana in močnejša različica! EstroLux forte deluje 3 v 1, saj blokira, deaktivira in izloči odvečen estrogen iz telesa, poleg tega pa zmanjša razdražljivost in nihanje razpoloženja in izboljša kakovost spanja