Fat burner nove generacije, ki se maščobe loteva s 5-kratno močjo

Če ste že slišali za fat burnerje (topilce maščob), obstaja velika verjetnost, da še niste slišali za T5 fat burnerje. Gre za novo generacijo izpopolnjenih fat burnerjev, ki se s pomočjo naravnih učinkovin maščobnih zalog lotevajo na temelju najnovejših znanstvenih dognanj – z več možnih kotov. Če bi bila dolgoročno hujšanje in pridobivanje mišične mase preprosto dosegljiva cilja, T5 ne bi obstajali.

image

Kaj počnejo običajni fat burnerji? Na različne načine povečajo izgorevanje maščob: najpogosteje pospešijo metabolizem, povečajo porabo maščob tako v mirovanju kot med gibanjem, povečajo termogenezo (maščoba se kuri, da bi se proizvedla toplota) in zmanjšajo absorpcijo maščob.

Kaj počnejo T5?

Hujšanje na račun maščobe dvignejo na višjo raven. Ste že slišali, da se zmaga najprej zgodi v glavi? Natanko tega se loti fat burner klase T5. Še vedno prek različnih mehanizmov delovanja pospeši izgorevanje maščob, česar pravzaprav niti ne občutite, čeprav ima močne učinke na oblikovanje postave in izgubo odvečnih kilogramov.

T5 je superiorni fat burner, ker ponuja rezultate, ki jih hitreje občutite in ki vam takoj dvignejo razpoloženje, običajno že naslednji dan: zmanjša apetit, dvigne raven energije in motivacije, izboljša vzdržljivost in – če je res vrhunski – poskrbi za dobro delovanje ključnih hormonov, odgovornih za hujšanje.

Zakaj je T5 Super Strength najmočnejša izbira?

SHAPE iT T5 Super Strength je vrhunski fat burner z visoko kakovostnimi sestavinami preverjenih dobaviteljev, ki zagotavljajo vse potrebne certifikate čistosti, varnosti in sledljivosti. Primeren je tako za tiste, ki bi radi izboljšali telesno zmogljivost v telovadnici, kot tiste, ki bi radi pospešili metabolizem kar z domačega kavča.

Vrhunski pa je tudi zato, ker ponuja super močne shujševalne učinke 5 v 1 – vsak izmed teh učinkov vodi v izgorevanje maščob, skupaj pa so super močna kombinacija:

  • Za 33 % poveča porabo maščob s pomočjo termogeneze – tudi v mirovanju
  • Pospeši metabolizem in dviguje raven energije
  • Stabilizira raven sladkorja v krvi ter s tem zmanjša napade lakote in podaljšuje sitost
  • Vsebuje posebno obliko železa s 5x večjo absorpcijo ter tako dovaja več kisika celicam, kar pospeši kurjenje maščob, odpravlja utrujenost in povečuje vzdržljivost
  • Prispeva k normalnemu delovanju ščitnice in ščitničnih hormonov, kar je pravzaprav osnova za izgubljanje kilogramov

Učinkuje na žlezo, ki odloča o tem, ali boste shujšali ali ne – ščitnico

Alfa in omega vašega metabolizma, torej tega, kako hitro oziroma počasi bo vaše telo kurilo kalorije (maščobe) za energijo, je posebna žleza, ki jo imamo na vratu – ščitnica. Z izločanjem ščitničnih hormonov diktira tempo telesa.

Kako spodbuditi ščitnico, da pospeši metabolizem? Treba ji zagotoviti dovolj gradbenega materiala za tvorbo ščitničnih hormonov – torej minerala joda in aminokisline tirozin. In natanko tudi ti dve sestavini najdete v T5 Super Strength!

Ne le da topi maščobe in poveča vzdržljivost, podpre tudi telo v obdobju povečanega stresa

SHAPE iT T5 Super Strength je tudi močan zaveznik v obdobju povečanega stresa (to pa je skoraj vsak dan, a ne?), ker:

  • s pomočjo železa krepi imunski sistem, ki je zaradi vsakodnevnega stresa ves čas na udaru, in
  • prek delovanja vitamina B3 (niacina) deluje pomirjujoče na živčevje, kar pride še kako prav v norem dnevnem ritmu, da smo lažje kos mentalnim in telesnim naporom.

SHAPE iT T5 Super Strength torej poleg glavnih fat burning učinkovin kofeina in ekstrakta zelenega čaja vsebuje še 6 “stricev iz ozadja” – tiste sestavine, ki posredno vplivajo na hujšanje, saj telo prek ovinkov prepričajo v kurjenje maščob (prek dviga ravni energije, podaljšanja občutka sitosti, izboljšanja razpoloženja, učinkovanja na hormone …). To so minerali jod (iz rjave morske alge), krom in železo, vitamin B3 ter aminokislini tirozin in tavrin.

T5 ne varčuje s sestavinami in ne varčuje z maščobami!