Razkrivamo resnico o Fat Out!

Trenutno najbolj vroč Sensilab izdelek je brez dvoma Fat Out!. Se sprašujete zakaj? Odgovor je preprost: ker deluje! Uporaba je enostavna, 3 kapsule na dan odpravijo odvečne maščobe in kalorije, poleg vsega pa dajo dodatno energijo ter zmanjšajo apetit.

image

Kako deluje?

Fat Out je thermoburner, kar pomeni, da deluje s pomočjo dviga telesne temperature. Tako se maščoba topi hitreje in se pretvarja v energijo. Obstaja pa nevarnost, da vas obsede in ga ne boste mogli prenehati jemati.

Fat Out je izjemen: v le eni kapsuli vsebuje L-karnitin, L-tirozin, kofein, B vitamine, zeleni čaj in kajenski poper. 

Kaj ta kombinacija sploh pomeni?

  • L-karnitin najbolje deluje takrat, ko ste aktivni, torej se aktivira šele med vadbo ali hitro hojo;
  • L-tirozin pomaga ohranjati mentalno in fizično koncentracijo v stresnih situacijah, prav tako pomaga pri depresiji in odpravlja stres;
  • kofein vaše telo zalaga z dodatno energijo in koncentracijo, poleg tega pa umirja vaše mišice;
  • B vitamini skrbijo za hitrejšo presnovo ogljikovih hidratov, prav tako skrbijo za zdravo delovanje živčevja ter ohranjajo zdravo kožo;
  • zeleni čaj pospešuje metabolizem in spodbuja delovanje možganov in jeter;
  • kajenski poper je odličen za hujšanje. Odpravlja težave s prebavo, ožiljem, živčevjem in kostmi ter je odličen dodatek k popolnemu Fat Out!.

Pazite na prehrano

Ker Fat Out vpliva na presnovo, spodbuja metabolizem in telesu dvigne temperaturo, se odvečne maščobe izločajo ne le skozi urin, ampak tudi preko kože, z znojem. Zato je zelo pomembno, da v času, ko uživate Fat Out!, pijete dovolj tekočine. Priporočamo, da popijete najmanj 2 litra vode na dan, saj boste le tako uspešni pri tem, da se maščoba v celoti izloči iz telesa in v njem ne zastaja.

image

Zaužijte zadostno količino vode. Odvečna maščoba se bo namreč izločila prek urina in znoja. 

Paziti morate tudi na prehrano. Če uporabljate Fat Out!, to ne pomeni, da sedaj jeste kapsule in ste hkrati na zahtevni dieti… Ravno nasprotno! Ko uživate Fat Out!, morate telesu zagotoviti dovolj hranilnih snovi, da lahko še vedno normalno deluje in energijo, ki jo porablja z odvajanjem maščobe nadomestiti v obliki hrane!

Pomembno je, da jeste dovolj beljakovin (rdeče in belo meso, sveža zelenjava, ribe, itd.), prav tako pa morate jesti tudi ogljikove hidrate (polenta, polnozrnate testenine in riž, itd.). Le tako boste lahko hujšali zdravo, telo bo manj izpostavljeno šoku in tako ne bo nikdar prišlo do nezaželene slabosti.

Ne pozabite, da svoje telo z vnašanjem Fat Out!kapsul šokirate! Dajte mu energijo za hitrejše odvajanje maščob z zdravo hrano.

Dosezite njegovo maksimalno moč

Sestavina, ki je v Fat Out! kapsulah izredno pomembna in učinkovita je L-karnitin. Ta se še bolj aktivira, ko se gibate, telovadite, hitro hodite. Spodbuja topljenje maščob in jih neposredno pretvarja v energijo. Namesto da se z družino dobite na kavi in tortici, pojdite skupaj na hiter sprehod v park ali pa na bližnji hrib, kjer si brez slabe vesti lahko privoščite palačinko ali domači zavitek. Ko vam bo postalo čudno vroče, boste vedeli – aktivirali ste L-karnitin in s tem je vaše telo še hitreje začelo izločati maščobo.

4 zlata pravila pri uživanju Fat Out!:

  • uživajte jih redno, 3 kapsule na dan,
  • pijte več kot 2 litra vode na dan,
  • poskrbite za redno telesno aktivnost,
  • prehranjujte se zdravo in jejte veliko sveže zelenjave ter beljakovin.

Izbrani izdelki za vas

KURJENJE MAŠČOB
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,99 €
Ogled izdelka