Z uporabo FlexiForce se je moje življenje zopet normaliziralo

Artroza, obraba sklepov ali pa športna poškodba – vse imajo enako posledico in to je bolečina. Neprijeten občutek, da ne moremo narediti niti koraka več, je lahko odločilen, da izgubimo voljo, opustimo cilje in obupamo nad aktivnim življenjem.

image

Na nas se je obrnilo že veliko starih in tudi mladih, ki trpijo za bolečinami v sklepih in hvaležni smo, da so se vrnili in z nami delili svoje zgodbe o uspehih:

"Ker so me bolela kolena, sem z veliko težavo hodil že po ravnem. Po mesečni terapiji s FlexiForcem se je stanje zelo izboljšalo. Opravil sem dve terapiji in stanje je bilo neprimerljivo boljše." Božidar Indihar

»Z uporabo FlexiForce se je moje življenje zopet normaliziralo. V sklepih ne čutim več bolečine, ni več okorelosti, tako da se zopet lahko normalno gibljem, veliko hodim in se začenjam posvečati tudi drugim aktivnostim, ki sem jih zaradi bolečin v sklepih morala opustiti. Srečna sem, da sem začela z uporabo FlexiForce, saj mi je hitro, predvsem pa učinkovito zmanjšal in tudi odpravil tegobe s sklepi.« Zdenka Gorenc

Kako deluje?

FlexiForce je hladilni gel za zunanjo uporabo. 3-4 krat na dan ga nanesite in nežno vmasirajte na boleče področje. Po uporabi si operite roke. Priporočena in optimalna uporaba je 7 dni.

Ker vsebuje kombinacijo treh aktivnih sestavin:

  • alkohola,
  • mentola in
  •  evkaliptola,

ima močan hladilni učinek in hitro lajša bolečine v mišicah in sklepih ter bolečine po poškodbah.

Za koga je primeren?

FlexiForce priporočamo vsem, ki trpijo za bolečinami v sklepih, saj je primeren je za lajšanje bolečin pri zvinih, preobremenitvah, vnetju tetiv in pri udarninah.

»Moram vam povedati, da sploh ni vprašanje ali naročiti ali ne, saj meni osebno izredno pomaga. Imam diagnosticirano začetno artrozo kolkov in verjemite, da zaradi neznosnih bolečin nisem mogla niti do trgovine.

Ob redni uporabi FlexiForce sedaj dnevno prehodim 2-4 km, ne posedam več po hiši in posledično se mi zaradi večje aktivnosti ne "obešajo" kilogrami, tako, da sem tudi s tega vidika zelo zadovoljna.« Ema Kerle