Nosečnica Urša: Po uporabi te folne kisline teh težav nimam več.

Urša Maučec je ravno v pričakovanju drugega otroka. 31-letnica, ki prihaja iz Doba pri Domžalah, podobno kot druge nosečnice, uživa folno kislino. Pred dobrim mesecem jo je zamenjala. Vzrok: težave pri uporabi in slabost.

image

»Če je nosečnici tako slabo, kot je bilo meni na začetku druge nosečnosti, ko ne moreš nič pojesti, je treba telo dodatno nahraniti s folno kislino in vitamini,« pravi mlada mamica. »Zdravnik mi jo je priporočil, da bom z njo spet vzpostavila imunski sistem.« Napadel jo je namreč virus in povzročil zlom njenega imunskega sistema.

Kakšen je priporočen dnevni odmerek folne kisline preberite tukaj >>

"Kot bi jedla kredo..."

Sprva je jemala eno od folnih kislin, ki je na voljo na slovenskem trgu, a bila z njo precej nezadovoljna. »Imela sem občutek, kot bi jedla kredo. Težko sem jo pogoltnila, po njej pa mi je bilo slabo,« pripoveduje Urša, ki opravlja delo blagajničarke v eni od trgovinskih verig.

image

Družina Urše Maučec se bo kmalu povečala za še enega člana. 

Nato pa je začela z uporabo ALL In A Day Folne kisline. »Preprosta je za uporabo, saj je kapsula tanjša od drugih, zato jo je lažje pogoltniti. Tudi občutka krede nima, prav tako ne čutim nobenih sestavin. Pri zadnji, ki sem jo uporabljala, sem čutila železo

Pravi, da jo je prepričalo dejstvo, da je ALL In A Day edini izdelek na slovenskem trgu, ki vsebuje 100% naravno folno kislino, pridobljeno iz limonine lupine. Kapsule so popolnoma naravne, ne vsebujejo sintetičnih dodatkov, barvil ali drugih aditivov, ki bi lahko negativno vplivale na otrokov razvoj.