Znanstvenik, ki verjame, da je odkril formulo sreče

Človek je ustvarjen za to, da venomer išče srečo, zato predstavlja iskanje sreče in zadovoljstva eno od najpomembnejših esenc vsakega med nami. Obstaja znanstvenik, ki verjame, da je našel rešitev! 

image

Prof. dr. Todd Kashdan je prepričan, da je odkril najbolj iskano formulo v zgodovini človeštva. Formulo sestavlja 6 elementov, ki v ustrezni kombinaciji omogočajo ljudem srečo.  

Elementi: Živite v trenutku (M), bodite radovedni (C), počnite tisto, kar vas veseli (L), mislite na druge (T), negujte odnose z drugimi (N) in skrbite za svoje telo (B).

Formula sreče je videti tako: Počutiti se dobro = (Mx16 + Cx1+ Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)

Doktor Kashdan se je oprl na podatke, pridobljene na osnovi državne britanske raziskave o zadovoljstvu prebivalcev. Čeprav ni popolnoma jasno, kako lahko kombinacija črk in števk prinese srečo v posameznikovo življenje, je Kashdan prepričan, da ravno njegova formula zagotavlja radostno življenje.  

 “Ni skrivnosti glede doseganja dobrega počutja in zadovoljstva, toda, če boste teh 6 elementov prakticirali redno, bo srečnejše življenje neizogibno ”, pravi znanstvenik in dodaja, da je treba v vsak element formula vložiti trud, ki se bo še kako povrnil. 

Razlaga posameznih elementov formule

(M) Živeti v trenutku – Cenite zvoke, vonjave in prizore, ki vas vsakodnevno obdajajo.

(C) Bodite radovedni – Raziskujte neznane, magične, kompleksnejše vidike svojega življenja.

(L) Počnite tisto, kar vas veseli – Ni boljše osnove za srečno življenje, kot so aktivnosti, ki nas veselijo. Vzemite si čas za njih v službi in doma.

(T) Mislite na druge – Delite komplimente in poslušajte druge.

(N) Negujte odnose  – Posvetite svoj čas partnerju, prijateljem ali družinskim članom vsaj dvakrat na teden.

(B) Skrbite za svoje telo – Jejte, kar se da zdravo, očistite telo vseh toksinov in vključite vadbo in gibanje v svoj vsakdan.

Priporočamo:

 

Temeljito čiščenje telesa s programom 10 Days Detox.

10 Days Detox je več kot golo čiščenje telesa. 10-Days Detox je tristopenjski razstrupljevalni program, ki nudi praktičen priročnik za razstrupljanje, e-nasvete in prehranske dodatke, ki uredijo presnovo, odpravijo proste radikale, očistijo jetra in razstrupijo prebavila.

Kombinacija prehranskih dopolnil v izdelku 10-Days Detox nam omogoči učinkovito in temeljito razstrupljanje telesa v samo 10 dneh. Pleg tega je 10-Days Detox odlična uvertura v shujševalno dieto.

Izdelek 10-Days Detox vsebuje kombinacijo treh izdelkov:

  • Liver Antiox, ki prispeva k zaščiti in razstrupljevalnemu potencialu jeter,
  • Digestive Care, ki uravna naš apetit in izločanje prebavnih sokov in poživi naše telo,
  • Colon Protect, ki podpira prebavo in vzdržuje ravnovesje in udobje prebavnega trakta.

Paketu je priložena tudi knjižica, ki vsebuje jedilnike in napotke za učinkovito razstrupljanje organizma.