Grega Javornik: Slimmium linija preverjeno deluje!

Grega Javornik je konec marca začel z verjetno eno najbolj mučnih misij v življenju: s hujšanjem. Skozi leta, predvsem na račun napornih delovnikov in neurejene prehrane, so se mu kilogrami in maščobne obloge kar kopičili in kopičili. Ko je dosegel neslaven 101 kilogram, mu je bilo dovolj. Shujšati želim, nam je rekel. Zdaj, dober mesec pozneje se veseli kar 8 kilogramov manj! 

image

»Moj cilj je bil shujšati, na koncu pa sem izgubil 8 kilogramov brez pretiranega napora, fitnesa ali teka. To je super rezultat,« je z navdušenjem sporočil rezultat.

Pa je res tako preprosto hujšati s Slimmium programom? »Res je preprost program, tu ni kaj reči. Če nisi organiniziran človek, potem te ta program zorganizira. Kdaj in kaj vzeti ter koliko. Ni mi bilo težko, priznam pa, da sem mislil, da bo težje.«

Grega je hujšal s pomočjo STARTUP programa, ki ga sestavljajo 4 izdelki s klinično dokazanim delovanjem - kapsule Slimmium, topilca maščob BootBurn ACTIVE in BootBurn INTENSIVE ter WaterOut. »Najbolj me je navdušil BootBurn ACTIVE z okusom ananasa. Že nekaj minut po zaužitju začutiš povišano temperaturo. Kar pomeni, da deluje!«

Da Slimmium STARTUP program deluje, so opazili tudi njegovi prijatelji in znanci. Ko jim je povedal, da hujša po programu Slimmium, je večina dejala, »da se vidi, da me je veliko manj skupaj«. Bili so navdušeni – tako kot Grega, ki nam je povedal še, da bo s hujšanjem po programu Slimmium nadaljeval. »Nekaj kilogramov bom še poskušal dati dol,« nam je povedal v smehu. Hujšanje s Slimmium programom mu je namreč dalo motivacije za »še«.

Grega Javornik je po enem mesecu hujšanja s Slimmium programom izgubil:

 

  • 8 kilogramov
  • 5 centimetrov oziroma 5 lukenj na pasu

Komu priporoča hujšanje s Slimmium linijo?

»Predvsem tistim, ki nimajo časa, da bi se potili na teku ali v fitnesu,« je bil kratek in jedrnat.

Slimmium izdelki imajo klinično dokazano delovanje; to je shujševalni program, ki topi maščobe, kilograme in skrbi tudi čvrsto kožo. Z izdelki boste blokirali absorpcijo kalorij in tako zaužili manj kot v resnici, spodbudili naravno izločanje odvečne vode iz telesa, pokurili več maščobe ter poskrbeli, da bo vaša koža brez sledi celulita.