Grega Javornik se opazno »oža«

Pred 2 tednoma nam je Grega Javornik rekel: »Želim shujšati za 10 kilogramov!« Tehtnica je takrat pokazala 101 kilogram, ki so se nakopičili zaradi nepravilne prehrane in stresnega vsakdana. Zadnja 2 tedna pa je pri Javorniku popolnoma drugače: kilogrami letijo dol, počutje pa gor! Pomaga si seveda z najbolj vročo shujševalno linijo letošnjega leta Slimmium.

image

»Ožam se,« se glasi njegov odgovor na naše vprašanje, kakšno je njegovo počutje in koliko kilogramov je že izgubil. Od našega zadnjega pogovora, ki je potekal ob štartu hujšanja, torej 14 dni nazaj, je izgubil kar 5 kilogramov in 2 luknji na pasu. Ob začetku hujšanja je njegov obseg meril 110 centimetrov. 

Da se na njegovem telesu dogajajo velike stvari, so opazili tudi sodelavci in domači. Slednji so opazili predvsem spremembe v pasu, kjer ga je, po domače rečeno, največ zmanjkalo. »V pisarni pa je ves dan poln smeha in heca, zato se večkrat sliši 'Kje si suhi!

»Čutim, kako mi telo kuri maščobo!«

Čeprav je po duši velik ljubitelj hrane, pa med hujšanjem ne pogreša ničesar. Odrekel se je vsemu »slabemu«, od pic, sladkarij, pa vse ocvrte prehrane. »Ni bilo težko, predvsem pa telo zadovoljujem z zelenjavo in piščancem, opažam pa velik učinek tudi  s strani Slimmium. Jem ves dan po malem, zato potrebe po hrani ne čutim. Lahko pa rečem, da čutim, kako mi telo kuri maščobo. Brez razloga mi je vroče, tako ... res vroče!«

Na vprašanje, ali je k hujšanju dodal tudi vadbo, odgovarja iskreno: »Ne telovadim še. Si pa privoščim sklece! Vsak dan jih naredim okoli 30, jih bom pa počasi dvignil na vsaj 50!«

image

Grega Javornik redno hodi na SensiVital meritev, kjer mu Sensilabove svetovalke poleg meritev telesa še svetujejo. 

Javornik + Slimmium = - 5 kilogramov

Javornik dan začne z izdelkom WaterOut. »Pred zajtrkom pojem kapsulo in pred kosilom. BootBurn ACTIVE ponavadi spijem po kosilu, ko se po malem gibam tudi zunaj. Da nadomestim potrebo po hrani, ko sem lačen, pa popijem PsylliSlim.« S pomočjo Slimmium mu je padla tudi potreba po sladkorja: »Če sem prej kavo z mlekom sladkal, lahko zdaj z lahkoto pijem čisto turško brez mleka in cukra!«

Pred obrokom poje še kapsulo Slimmium, ki dokazano blokira absorpcijo maščob in sladkorjev. Študije so dokazale, da z njihovo pomočjo telo ne prebavi 58% ogljikovih hidratov oz. sladkorjev in 54% maščob.

In njegov najljubši izdelek? Vsekakor BootBurn ACTIVE, ki ima okus ananasa, a pravi, da se lahko z njim kosa tudi BootBurn INTENSIVE. Ta ima okus breskve.

Nova shujševalna linija Slimmium ima klinično dokazan učinek. Z njo boste:

  • Blokirali absorpcijo kalorij
  • Spodbudili naravno izločanje odvečne vode iz telesa
  • Pokurili več maščobe
  • Poskrbeli, da bo vaša koža čvrsta in sijoča kljub izgubi kilogramov



Izbrani izdelki za vas