Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Tudi vaši filmski večeri potekajo v družbi slanih in sladkih prigrizkov? Ko se zadnja vrečka odpre in tudi ta prehitro izgine, nas zgrabi slaba vest. Je bilo res treba pojesti goro čipsa?
Priložnost dajte čičeriki, ki se bo v le 20 minutah prelevila v hrustljav prigrizek, po katerem vas ne bo pekla vest.
Recept s simpatičnim imenom Pohrustaj me sta ustvarila Teja Perjet in Jani Jugovic, kuharski duo Tejani Kitch'n.
Iz bučke s pomočjo lupilca ali ostrega noža narežemo tanke trakove.
Tuno premešamo s skuto, solimo in jo narežemo na trakce bučke, ki jih nato zvijemo v rolice.
Čičeriko odcedimo in jo položimo na peki papir ter potresemo s timijanom in papriko. Pečemo jo 20 minut na 200 °C.
Čičerikine hrustke postrežemo skupaj z bučkinimi rolicami.
Čičeriko lahko pripravite tudi samostojno brez bučkinih rolic.
Super filmski maraton vam želimo!
Slimmium prehranski načrti, ki vsebuje 21 vitkih in okusnih receptov, so del nove shujševalne linije Slimmium, ki klinično dokazano pripomore k izgubi kilogramov, zmanjšuje obseg pasu, zadnjice in trebuha ter pokuri za 16% več maščobe med gibanjem.
Morda bi vas zanimalo