GripoStop je mojega partnerja pozdravil čez noč!

Jasna Švagan je 43-letna Štajerka, ki v letošnji prehladni sezoni za svoj imunski sistem skrbi z napitkom GripoStop, ki nudi takojšnjo obrambo pred virusi in bakterijami. Močan je tudi pri preprečevanju širjenja okužb na nižje dihalne poti, zato ga je svetovala tudi svojemu partnerju, ki je bil tik pred tem, da zboli. »Zjutraj mi je rekel, da je že vse dobro,« z navdušenjem pove. 

image

»GripoStop spijeva, ko naju nekaj lovi,« pove Jasna Švagan, ki je nad napitkom navdušena. Z GripoStopom se obvarujeta tako pred razvojem prehlada kot tudi gripe in preprečita širjenje okužbe na nižje dihalne poti.

Kako deluje GripoStop v praksi?

Nekaj tednov nazaj se je njenega partnerja nekaj lotevalo, zato mu je zvečer pripravila napitek GripoStop. GripoStop je namreč nočni napitek. Njegova osrednja naloga je obramba pred virusi in bakterijami ter blaženje dražečih občutkov v grlu in žrelu ter naravna krepitev imunskega sistema.

Zvečer ga je močno praskalo v grlu

»Partner ga je spil in pomagal mu je takoj. Zvečer ga je močno praskalo v grlu, nato pa sem mu pripravila napitek. Zjutraj je rekel, da je že vse dobro. Bilo je skoraj neverjetno, ampak lahko rečem, da preverjeno deluje!«

Poskusila ga je tudi Jasna, ki je navdušena nad prijetnim okusom maline, ki vsebujejo vir fitohranil in antioksidantov, ki so znani po tem, da podpirajo telo v času večjih naporov. »Okus me spomni na toplo poletje,« pove v smehu.

Učinek na grlo in celoten imunski sistem

»Zato nama je napitek GripoStop tako všeč, zaradi okusa in delovanja. Ne pa tako kot ostala zdravila proti prehladu, ki so neokusna. Učinkuje takoj na grlo in na cel imunski sistem

GripoStop vsebuje še ekstrakt lipovega lista, ki omili vnetje grla in sluznice, ekstrakt črnega bezga, ki s pomočjo posebnih snovi skrajša trajanje bolezni in zmanjša intenzivnost simptomov, ekstrakt lista verbene, ki olajša dražeči občutek v grlu in žrelu in sprošča dihalne poti. GripoStop vsebuje tudi velik del vitamina C, ki krepi imunski sistem.

In kaj je najpomembnejše, GripoStop lahko pijejo tudi otroci, starejši od 14. let. Obvarujte svoj imunski sistem!